Teptanje svobode, resnice in pravice v ukradeni državi
Na primeru cenzure plakata za ta portal in na mnogih drugih primerih sklepam, da smo se že zelo globoko potopili v temo novega neoliberalnega svetovnega totalitarizma. Murgelstanski in janševistični opranoglavi verniki in oportunistično koristolovski neoliberalni pokvarjenci, ter razni lokalni 'šerifi' so vsepovsod na preži.
'Oni' so del režiranega ideološkega antagonizma v dolini šentflorjanski, širše pa služijo nastajajočemu novemu svetovnemu neoliberalnemu redu biorobotov. In tako so tudi moj legalno objavljen plakat z regularnim žigom moščanske knjižnice v KDŠB nemudoma prelepili - eliminirali z velikim knjižničnim plakatom. To je evidentna sramotna cenzura v knjižnici KDŠB !
Moj portal je informativno - izobraževalnega značaja, raziskuje resnico, informira na področju samozdravljenja, ne vsebuje sovražnega govora, ni ideološko ali versko agitatorski, ker sem sam antipolitičen in antiideološko usmerjen. Pa je vseeno več kot očitno nekomu šel v nos, da so ga nemudoma cenzurirali, čeravno sem pridobil knjižnični žig.
To je teptanje svobode, resnice in pravice in to v domu 'Španskih borcev'! To ustanovo Yoda po samoodločbi preimenuje v Dolino (ne)kulturnega doma španskih borcev, njegov plakat pa po analogiji predstavlja ideološko-versko pohujšanje v Dolini (ne)kulturnega doma španskih borcev. Drugod je morda še slabše, ali pa tudi ne.
Tudi vsi naši in tuji javni mediji so pod kontrolo svetovnega neoliberalnega demokraturnega režima, zato naprimer ne boste zvedeli kaj se v resnici dogaja pri nas in po svetu. Dovoljene so samo izbrane afirmirane pravljice za lahko noč odraslim......... Mediji, zakaj nam lažete? - 2. del Ta video gibanja OPS je bil npr. odstranjen z YT ampak zaradi aktualnosti tu podajam njihov alternativen link na FB.
Yoda pa raziskuje in razkriva resnično stanje ki ga skušajo prikriti z vsakodnevnimi uspavankami, manipulacijami in lažmi. Zato je bil onemogočen popolnoma nedolžen plakat z informacijami o portalu. Mnogim ali celo večini bodo moji uporabljeni izrazi bombastični in tendencijozni, a žal se dejansko stanje ne da opisati lepše, lahko kvečjemu hujše.
Svobodi, resnici in pravici se slabo piše v takem režimu svetovne neoliberalne kominterne. Poglejmo primer javno razkrite medijske manipulacije režimsko - vladnih Merkelreichfuhrer medijev glede covid testov. https://www.facebook.com/100032509033523/posts/369191904174441/
Podajam še link do retrospektive mojih forumskih objav na portalu Pozitivk. Tam sem obširno prikazal nesmiselno politično razklanost državljanov Slovenije, ter kako in kdo so botri v ozadju, katerim je to voda na njihov mlin.
DOMINANTNI CENTRI IN KROGI MOČI
https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/4-stran
Več nečednosti, s katerimi smo soočeni bo objavljenih v posameznih komentarjih tega posta.
-
-
Korumpirani civilizacijski in družbeni temelji
-
Degradacija resnice, pravice in svobode
-
Ključne vplive dajejo: znanost, pravosodje, masovni mediji, izobraževanje, svetovne ter nevladne organizacije, religijske in druge paradržavne - globokodržavne inštitucije ter razni vsporedni sistemi.
-
Vsi ti našteti in mnogi nenašteti temelji so koruptivno maligni, zato človeštvo nazaduje in propada. In zato so pravica, resnica in svoboda poteptani globalno in lokalno po celem planetu.
Na kakšnih vrednotah je utemeljena po vsemu sodeč korumpirana civilizacija ? Jasno, da na koruptivnem materializmu, neznanju, sebičnosti, lažeh, neodgovornosti, nasilju, izkoriščanju sočloveka in narave.
Na kakšnih vrednotah bi moralo temeljiti napredno, razvijajoče, cvetoče, harmonično človeštvo ? Spoštovati bi moralo Naravne zakone, vključno z transcendenco.
Katere bistvene pravice in svoboščine so kratene človeštvu ? Pravica do svobodne izbire razvoja, napredka, harmonije, varnosti, sreče, zdravja, bratstva med vsemi narodi in ljudmi, sožitja z Naravo in njenimi Zakoni.
Zatečeno stanje usodno zaznamuje antagonizem med liberalno profano pragmo in tradicionalnimi etično - moralnimi človeškimi standardi. Vendar posameznikova pripadnost ni merilo njegove zrelosti.
Liberalizem lahko poenostavljeno povežemo z korupcijo, levičarstvom, komunizmom, materializmom, neodgovornostjo, nespoštovanjem Naravnih zakonov.
Tradicionalne moralno - etične - humanistične standarde lahko poenostavljeno povežemo z izročili duhovne tradicije civilizacij in narodov. V zahodnem svetu so te vrednote utemeljene z krščanstvom.
Paradoksalno je vatikanska inštitucija ena najbolj korumpiranih. Na drugi strani sodobno 'neoliberalno kominterno' tvori paradoksalna naveza korporacijskega imperijalizma z komunizmom, levico in liberali.
Paradoks liberalnega imperializma temelji na nečedni zvezi korporacijskih in banksterskih svetovnih velekapitalističnih elit z vodilnim totalitarnim režimom na svetu - turbokapital - komunistično Kitajsko.
S tem smo zajeli bistvene vidne glavne igralce, ki uzurpirajo vse temelje življenja človeštva. Ni pa razkrito ozadje korumpiranega upravljanja s planetom. In niso podani argumenti ter dokazi tukajšnjih navedb.
Razjasnitev bodo prispevali zmagoviti zaključki informacijskih vojn. Obsežno retrospektivo globalnega dogajanja pa ponuja arhiv objavljenih postov na Pozitivkah z naslovom Preporod ali propad zlate dobe.
-
Kje in kako začeti pozitivne spremembe ? Vsak pri sebi eden za vse in skupaj vsi za enega.
Lj.4.11,2020
Yoda