Po informacijah s strani Svetlane Novak, ki je licencirana predavateljica Grabovojevega Učenja dr. Grabovoj svetuje, da svoje koncentracije izvajamo v normalnem budnem stanju zavesti. Torej ni potrebno in priporočljivo biti v nekakšnih spremenjenih stanjih zavesti.
-
V Apokalipsi in svetopisemskih zgodbah ter v ezoteriki so razna meditativna stanja alegorično ponazorjena s 'puščavo'. In znano je, da Je Jezus iz Nazareta imel preizkušnjo s hudičem v 'puščavi'. V Apokalipsi iz Nove zaveze pa je zapisano, da je Zmaj nadlegoval ženo z otrokom, ki se je zatekla v 'puščavo'. Sporočilna simbolika je nedvoumna pa jo še enkrat ponovim. Gre za dušo, ali skupinsko dušo, ki skuša v meditaciji ohranjati še nerojeno Kristusovo zavest. A 'tam' prežijo bitja teme, ki niso naklonjena človeštvu........S tem je dana moja interpretacija navodila dr. Grabovoja glede koncentracije pri izvajanju kvantno -informacijskih tehnologij.
-
Ampak bliža se noč čarovnic in zato povem še eno novodobno zgodbo, malo za šalo, še bolj pa zares. Po meni razpoložljivih informacijah rkc organizira turistična potovanja, ki vključujejo izganjanje zlih duhov 'v živo'. 'Veličastno', razen nekaj zelo pomembnih 'nepomembnosti'. Ne bom ponavljal, da je dr. Grabovoj prepovedana tema v krogih rkc. Očitno pa ni prepovedano igrati se s 'hudičem'....Ta se skriva v raznih luknjah, ena od njih je npr. Vatikan. Od tu dalje lahko vsak sam dojame, ali pa tudi ne kaj se dogaja. Po mojem skromnem mnenju ni zdravo vtikati nos v luknjo s 'hudičem' brez dobre zaščite. V nasprotnem tvegamo 'okužbo' z raznimi 'zli duhovi', kar lahko vključuje tudi larve in demone.
-
Iz navedenih razlogov osebno nasprotujem tudi, da bi goreče versko obsedena oseba molila zame. Kajti bolj verjetno bi mi njena molitev priklicala 'vampirja' za vrat kot pa kakšno ozdravitev. Ne pozabimo, da je rkc ena od najzloglasnejših sekt, ki še vedno uspešno vzgaja posamezne nove zaslepljene fanatike, ki so nagnjeni k temu zaradi svoje nestabilne narave.....
-
Toliko sem namenil priložnostnega komentarja, sedaj pa v naslednjih postih nazaj v kreativno upravljanje za normalizacijo stanj in dogodkov.
1. komentar: Koncentracije za vsak dan v mesecu po dr. Grabovoju
Koncentracije za vse dni v mesecu _ zbirka na netu
https://srecajevnas.com/stevilcne-kode-ki-zdravijo-dr-grigori-grabovoi/grabovoi-dnevne-koncentracije/
Grabovojeva zbirka koncentracij za vsak dan