top of page
  • Writer's pictureYoda

In memoriam Milan Joras

Updated: Nov 3, 2023

-

Šokirala in pretresla me je novica o Milanovi smrti. Bil je zanimiv, pogumen in široko razgledan človek, ki je vedno lahko postregel s kakšno novo zanimivostjo.

Z Milanom sva bila strokovna sodelavca in bil je odprt za vse vrste debat. A to ne pomeni, da je vse tudi sprejel in upošteval. Preko skupne znanke sem vedel za njegovo usodno kovid - cepilno odločitev in zdravstvene posledice, ki jih je utrpel takoj po zadnjem odmerku, kar ga je sedaj v najboljših letih prikrajšalo za življenje. Upal sem na srečen konec zgodbe, a žal se ni uresničil.


Nad Milanovim odprtim grobom sedaj kažem s prstom na vse kovidne odločevalce, ki so z homicidnimi kovid cepivi pomorili veliko naivnih nedolžnih ljudi, še večim pa povzročili težke bolezni in trajno invalidnost. Kličem roko pravice, da se končno zgane in privede vse zločince pred sodišča. Žal pokvarjena 'sodnikova piščalka' predolgo ostaja nema ob vse večjem številu podobnih tragičnih žrtev cepljenja.


Milan je odšel v četrtek 26.10, od njega se bomo poslovili 2.11.2023 na Plečnikovih Žalah ob 12h30.



Ob tej priliki izrekam iskreno sožalje njegovim svojcem ki jih sicer nisem poznal.



Ljubljana, 31.10.2023



----------------------------------------------------------------------------

In memoriam Slavko Dolžan

-

Na Milanovem pogrebu sem izvedel še za sodelavca Slavka. Bil je nekaj let starejši od mene in nisva bila neposredno povezana z delovnim procesom. Spodobi se in pravično je, da nisem pristranski v obeleženju tovrstnih dogodkov. Tako sem informacijo dodal kar k prvi.

Okoliščin Slavkovega odhoda ne poznam, spomnim se ga kot zdravega in živahnega človeka. Zagotovo pa ni bil deležen sovražnega mobinga sodelavcev, kot je to bil primer z Milanom, kar je skupaj z cepivom privedlo do črevesnega raka in tragične Milanove smrti.

Tej družbi in (ne) civilizaciji se ne piše dobro, kar so napovedali številni znanstveniki, na srečo so se sicer zmotili v številčni oceni žrtev, a vsakega prekmalu umrlega človeka je škoda.


Najbolj zaskrbljujoč je propad človečnosti, kar je bilo vidno po neudeležbi zakrknjeno sovražnih Milanovih sodelavcev na njegovem pogrebu.


Ljubljana, 2.11.2023

-----------------------------------------------------------------------------

-

-

Recent Posts

See All

In memoriam dr. Dušan Repovš 1928-2022

- Umrl je dr. Dušan Repovš Primarij mag. Dušan Repovš je prejel državno odlikovanje - Dragi Dušan Skupaj smo vadili Jogo po sistemu dr. Emila Kušca. Bil si odprt za alternativo, ezoteriko in upošteval

In memoriam JERNEJ MENART

- Bili smo sošolci Vegova Š4C, bila sva prijatelja in bil sem ti poročna priča. Kasneje so se najina pota razšla iz nesmiselnih razlogov, ampak ostajajo neizbrisni pozitivni spomini iz šolskega in pri

bottom of page