Yoda

Jul 28, 20206 min

Yoda brani etnokristjane

Updated: Nov 12, 2023

Etnogenocidna 5 kolona izrablja vse možne načine invazivnosti

-

Post spada v blogovsko kategorijo 'Yodin resničnostni show'. Temu primerno je besedilo šaljivo, a kot vedno pri mojem tovrstnem pisanju velja obenem tudi, da resno mislim. V edukativni namen je besedilo skrbno izbrano in pretehtano, čeprav morda mestoma daje vtis burleske. V resnici je parodija.

Uvodoma moram pojasniti, da imam mnoge pomisleke in zamere do rkc inštitucije. Na drugi strani pa spoštujem in gojim gnostično osebno - nekonfesionalno duhovnost, ali vero, če je to komu bliže. Sprejemam zatečeno stanje duha pri pretežnem delu konfesionalnih rkc vernikov, ki je tako, kot je. In to je del etnotradicije, ter kulturne zgodovine naroda, kateri tudi sam pripadam. Sem torej samoopredeljen etnokristjan in gnostik.

Za bolj plastično ilustracijo pojma etnokristjan bom navedel še primer mojega prijatelja, ki ga lahko po analogiji smatram za etnomuslimana. Zakaj ? On je Šrilankar z muslimanskim poreklom, poročen s Slovenko in odseljen v Avstralijo. Prva leta po odhodu je občasno še obiskal Slovenijo z ženo in hčerko, predvsem, da bi se najedel pleskavice, čevapov in napil rdečega vina pri Čadu. Je inteligenten, a brez transcendentnosti. Etnomuslimani niso radikalizirani. Še manj pa je to gnostični islam, poznan kot SUFIZEM, ki je vreden vsega spoštovanja.

Seveda obstajajo zelo različni etnokristjani. V polinkanem besedilu 'Hribovski etnokristjan' skozi svojo resnično osebno doživetje skušam vzbuditi kritični razmislek o čisto človeških lastnostih posameznika, ki se konfesionalno uvršča med Kristjane. S tem želim izpostaviti velik razpon človeških kvalitet med različnimi pripadniki te iste verske skupnosti. Ne gre za kritiko ampak za spodbudo k preobrazbi stališč in odnosov.

V pogledu različnosti etnokristjanov pa moram vsekakor izpostaviti še đihad etnokristjane. Poznam najmanj 3 visoko izobražene etno kristjanke, ki spadajo v đihad krilo rkc. Prva trga plakate za jogo, druga sovraži muslimane default, tretja odklanja vse tisto kar zapoveduje rkc dogma. To pa vključuje tudi dr. Grabovoja in na splošno vso konkurenco rkc. Iz povedanih razlogov te 3 gorečnice ne morejo biti gnostičarke.

Ampak velika večina 'normalnih' etnokristjanov je neškodljivo tolerantnih in pluralnih po vzoru Nedeljskega... Kdo pa negativno stigmatizira in ogroža to tiho večino, ki pozunanjeno sledi krščanski tradiciji ? To so vsekakor đihad verniki ateizma. Sem pa spadajo zašolani, neprosvetljeni, rigidni in zagrizeni levičarji, liberalni demokrati, ter verniki takoimenovane 'objektivne' znanosti'.

Mnogi znaki kažejo, da je krščanstvo zelo napoti določeni politiki po celem svetu. Ne bom okolišal in jo bom imenoval - neoliberalni in levi globalizem, imenovan tudi neoliberalna kominterna. O tem zlu za celo človeštvo sem podal veliko pojasnil na različnih drugih mestih. Tu povem samo še to, da je ta NWO ideologija tudi izvor LGBTP družbenega koncepta in evidentni uničevalec družine, družbe, ter nasprotnik vsake transcendence, oziroma duhovnosti.

Del NWO programa za Evropo je tudi nekritično 'spodbujanje' in podpora zlasti islamske moške imigracije na eni strani, na drugi strani pa spodbujanje etnogenocidne politike do Kristjanov v vseh družbenih sferah. Ne pristajam na tako vsiljevanje tujerodne islamizacije, še manj na evidentno zapostavljanje ter zaničevanje domače krščanske etnotradicije.

Zgoraj zapisano in še marsikaj drugega je razlog, da sem se odločil meni znane tovrstne primere razkriti in se jim zoperstaviti s svojo tipkovnico. Za prikaz tematike bom uporabil obstoječa tuja besedila, vire in moje komentarje k nesprejemljivim vsebinam ter pojavom. Svoj revolt umirjam na način parodije, a vedno se vse tudi ne posreči.

Avtor s katerim se konfrontiram pri obrambi etnokristjanov se norčuje med drugim tudi iz drugega prihoda odrešenika. Tudi tu pokaže 'palkislovec' svojo neinformiranost saj bi po vsemu sodeč 2 prihod utegnil biti dr. Grigorij Grabovoj. Prepoveduje ga tudi rkc ...in je tako 'palkislovec' na njeni strani....istočasno pa jo kritizira in se norčuje iz etnokristjanov.

'Obrambo' bodo sestavljali razni viri, katerih linke bom dodajal v ta osnovi blogovski post spodaj. Viri bodo vključevali sporna in kritična besedila, besedila podpore, ter moje komentarje.

Pa začnimo.

-

Palki duhovni sistem

Krščanstvo Palkija in Zemlje

Etikete, simboli, smerokazi ter njihova vsebina

Vloga žensk v bibliji

Demoni marksizma so okupirali Palki - naslov komentarja članka

Bogološki bog Ni Ljubezen - naslov komentarja članka

Trumpov vodnik za duhovnost - naslov komentiranega posta

komentar1: Levoneoliberalna opranoglava predstavitev Trumpa

komentar2: Q in OF

Protekcija državne šole je etnogenocidna do etnokristjanov

-

Seveda pa je še mnogo drugih primerov etnogenocidnih stališč in sovraštva do kristjanov. Še posebej je zaskrbljujoč tak pojav v vrrstah zdravnikov, blizu so jim tudi mnoge nevladne organizacije, vključno varuh človekovih pravic, da o politikih tipa Turek in murgelstanski sekti F21 sploh ne govorimo. Etnogenocidna je tudi državna osnovna šola, ki je še po 'muštru' druga maršala Tita in tolovariša Kardelja. In še marsikaj drugega bi se našlo. V polinkanem besedilu spodaj je omenjena tudi afera z zdravnikom Knafljem....

-

Kam je pripeljala delitev na 'naše' in 'vaše'

-

Poglejmo še svetovljansko stališče do transcendence, kot ga je izrazil Boris Pahor v Delovem članku. S tem želim izraziti tudi svoj poklon tej živi legendi med zamejskimi Slovenci. Citiram del intervjuja z Borisom Pahorjem iz Dela tik pred pisateljevim 107 rojstnim dnem.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>

»Hvala bogu oziroma hvala božanski naravi! Hvala božanskemu univerzumu! Od tega univerzuma, ki ga poimenujejo tudi krščanski bog, je vse odvisno in je povsod, v vsakem cvetu, v vsakem plodu! Verjetno je to mogoče samo na tem našem planetu, ki je sestavljen iz zemlje in vode ter nanj ves čas sveti sonce,«
 
..........
 
»Kot je dejal Heraklit, ki mi je zelo drag filozof, se obenem v vesolju vse premika – panta rei. Velja pa univerzalni zakon logos, ki pomeni 'besedo, razum', in ta biva tudi v človeku. Logos je pozneje krščanstvo prekategoriziralo v božjo besedo, ki človeku govori, kaj je dobro in kaj slabo,«

..........

»Ljubim, kot da bi bil spet star sedemdeset let, in kadar ljubim, ljubim zares,«

<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Kako lahko postanete bolj odločni? (4/4)

Komentar 1: Legitimna vprašanja in popolnoma nepopolni odgovori

-

In tako je slovenska rkc skupnost pokazala odločnost in ustanovila svojo tv, imenovano Exodus TV. Izbral sem njihovi 2 pogovorni oddaji za predstavitev, kateri razgrinjata nekatere ključne resnice s katerimi bi morali biti vsi seznanjeni saj gre za obstoj, svobodo in razvoj človeštva.

Na robu znanega, Covid 19 in Veliki reset Exodus TV

Tokrat se mi obrestuje obvoz mojih predsodkov do rkc inštitucije. Kar povesta oba gosta je žal kruta resnica. Svet vodijo neizvoljeni ljudje brez mandata. Brez dlake na jeziku oddaja udari po Ursuli....In še bolj presenetljivo - NWO je za ugledna govorca dejstvo ne pa teorija zarote. Zbudite se ljudje! Ponavadi rkc ni bila v vlogi buditelja, a tokrat je drugače. Govor je tudi o lgbtp in drugih kritičnih temah.

Žal v oddaji ni bilo omembe papeževe popustljive politike do kitajskega režima in globalistov na eni strani, ter nepodpora Trumpu na drugi. Vatikan je zelo špecialna zgodba, ki še čaka na razplet.......

Duh Časa: Družbena patologija Exodus TV

Še posebej si Exodus zasluži pohvalo za uvrstitev teme Zeitgeist, ki pa je zelo delikatna, ker nekateri Zeitgeist (namerno) zamenjujejo z NWO. Ta dva pojma je potrebno jasno razlikovati. Temu je namenjeno pojasnilo preko spodnjega linka.

Zeitgeist vs NWO

Na robu znanega: Stanje po Covid 19? Exodus TV in Blaž Kavčič Exodus TV

Sogovornik jasno pove da nameravajo elite z koronsko plandemijo reducirati človeštvo in preostanek držati pod totalitarno kontrolo po agendi NWO. To je dejanska zarota globalistov s strici iz ozadja, ki so jih razkrili celo mediji iz 'javnih hiš'. Lokalna rkc rahlja toga dogmatska stališča in se odpira za debate, ki jih medijske 'javne hiše' vstrajno cenzurirajo. Seveda tu ne govorimo o vatikanski inštituciji. Papež je (bil) definitivno in eksplicitno proti Trumpu in na strani globalistov, Kitajcev in neoliberalne kominterne.

-

Napad na krščanske vrednote je tudi prizadevanje za uničenje družine ter nenaravno spolno vzgojo otrok. Potem pa smo že pri satanističnih pedofilskih sektah in zločinski zlorabi otrok s strani liberalnih elit.

-

Ugrabitve otrok in pedofilske sekte elit

-

Solarno poročilo številka 2: galaksija in sončni sistem sta osvobojena (2/2) - naslov komentiranega posta

Komentar 1: Razne zgodbe ter informacije osvobodilne fronte

Komentar 2: Q najprej osvobodi Satanovo podzemlje

-

Karmični eksperimenti z otroci se končujejo - naslov komentiranega posta

Komentar 1: Ukinitev LGBTP (karmičarske) pedofilije najprej !

Komentar 2: 'Indijanska' pedo-satanistična pravljica osvobajanja otrok

Komentar 3: Trumpovi vesoljci darujejo slike aretacij satanistov

-

Ne opravičujte se nikomur, nikdar in za nič! (2/2)

Komentar 1: Evangeliji sovraštva do krščanstva po tekočem traku

Komentar 2: Patrioti sveta spoštujemo svoje korenine in svoje zvezdno seme

-

Planetarno poročilo št. 1: konec inkarniranja na Zemlji

Komentar 1: Karmični zakoni niso Stvarnikovi zakoni

-

Koronadrama se nadaljuje (2/5)

Komentar 3: V koga, ali kaj (ne) verujejo etnokristjani

-

Pedofilske zlorabe otrok v RKC terjajo odločno zaščito nedotakljivosti

-

Hazarija, dinastija Rothschild, novi svetovni red, Ukrajina in izvajanje agende nefilov

Koga voliti 24 aprila...+ komentarji 1, 2, 3, 4, 5, 6 VSI KOMENTARJI IN ČLANKI !

Oba gornja vira nas naučita prepoznati kdo je proti komu in zakaj. To je lahko tudi močno orožje v borbi za preživetje naroda in človeštva.

-

Hudičeva setev in žetev

Verni in neverni so brezbrižno sprejeli Satanovo hostijo in postali stigmatiki Satana.

-

-

610
0