top of page
  • Writer's pictureYoda

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Updated: Jun 10, 2023

Hudičeva setev in žetev


Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Janko jih je ujel v zanko, da so vzeli Satanovo hostijo.


Naknadno, a iskreno dodajam pojasnilo in opravičilo o simbolizmu iz naslova. Med lastnostmi in obnašanjem rakave bolezni na eni strani, ter satanizmom v vsej njegovi družbeni pojavni obliki obstaja popolna analogija v vseh možnih aspektih. Po tem pojasnilu upam, da mi ne bodo pošteni in dobronamerni onkologi več šteli v zlo poimenovanja onkologije za Satanov hram v inverznem smislu.......


Mnogi prejemniki Satanove hostije, ki se še naprej daruje Satanovim vernikom kolektivnega zahoda na Metelkovi (?) se sedaj odpravijo na zahvalno romanje v novo svetišče Satanove hostije z zvenečim imenom Onkologija. Ta je sedaj za (nekdanjo ?) mrtvašnico ob Zaloški pri Mrtvaškem mostu. K

svetišču vabijo zgledne lepo oranžno obarvane table, ki kažejo pot iz Zaloške k Onkologiji.


Zokiblanskemu gradonačelniku, ki je tudi sam vnet zagovornik obreda Satanove hostije se tu ni čisto dobro posrečila prostorska umestitev lokacij svetišča in mesto darovanja Satanove hostije. Menimo, da bi bila mnogo boljša darilna lokacija za hostijo nekje v bližini vhoda k svetišču Onkologija, kot pa je tista neugledna na Metelkovi. Tako bi verniki bolj neposredno lahko začutili globoko hvaležnost po daritvi.


Z realizacijo zgornjega predloga bi čaščenje Satanovega kulta kolektivnega zahoda postalo bolj vsebinsko osmišljeno in Satanovi verniki bi laže dojeli vso globino in smisel rituala daritve Satanove hostije. Korporativni mediji s TV dudko javne hiše rtvslo na čelu in orto medicina z vrhovnim svečenikom Loredanom sicer nudijo svojim vernim ovčicam vsakodnevne pridige v prid čaščenja Satanove hostije.


Iz dobro obveščenih krogov smo izvedeli, da so Ukrajinski lastniki razkošnih limuzin na začasnem vojskovanju v zloveniji vložili predlog, da se novo svetišče obeleži tudi z ukrajinskim napisom 'onkologija'. To argumentirajo z ukrajinsko zaslugo, da gostijo Satanove biološke samostane, kjer se je začela materijalizirati Satanova hostija, s katero je blagoslovljeno že cca 70% zlovenije.


Papež pa ostaja skromen in kljub svojemu blagoslovu Satanove hostije ne uveljavlja nobenih zaslug in pravic glede odpiranja novih svetišč Onkologije in Kardiologije, kar terja porast števila Satanovih vernikov, ki so blagoslovljeno stigmatizirani po prejemu omenjene Satanove hostije. Domneva se, da je sveti oče eventuelno pristal na prostovoljne prispevke od menihov predstojnikov, ki vodijo proizvodnjo svete hostije v bio - samostanih.


Vsi kardio stigmatizirani verni prejemniki Satanove hostije sedaj pričakujejo po zgledu Onkologije tudi svoje svetišče, ki se bo imenovalo Kardiologija. Tam bi zapriseženi svečeniki ortomedicine preverjali pristnost kardio stigem po Satanovi hostiji. Nekateri manj posvečeni ortomedicinski svečeniki so te stigme skušali pripisati raznim neposvečenim vzrokom, kot so dednost, trigeminus, starost, angina pektoris, itd.


Slučaj je botroval razkritju hrama morda najbolj znane stigme po Satanovi hostiji, sicer bi ostala prezrta v tem oznanilu. Sedaj svečano dodajamo to manjkajočo informacijo. Yoda obžaluje, da ni pravočasno našel povezave med Antikoagulacijsko ambulanto in med Satanovo stigmo krvnih strdkov po prejemu Satanove hostije. DIK je rešljiva, a to sedaj ne more več pomagati umrlim DIK stigmatikom. Živi se destigmatizirajo - detoks.


Ob vsem skupaj ne smemo pozabiti na nekatere glavne zaslužne nominirance množične Satanove stigmatizacije v zloveniji: Barbika, Janiši, Blejowich, itd. Ti bodo morda neposredno sprejeti v Satanovo kraljestvo. A o tem bo moralo pravično odločati mednarodna komisija za priznanje Satanove blaženosti preverjanih oseb z znanim vzdevkom Nurnberg 2 po proučitvi zaslug vsakega nominiranca posebej.


V nadaljevanju samo skromno darujemo nekaj osnov o tu predstavljeni posvečenosti. V risanki je uporabljena sicer kaubojščina, kot uradni jezik Satanove religije kolektivnega zahoda. A morebitni posvetno predani vladarji eu 4 reicha si lahko naročijo prevod podnapisov v ukrajinščino. Tako bo Satanovo čaščenje dobilo lepo zaokroženo in celovito podobo v slavo in čast Satanovi državi.


Vsem stigmatikom Satanove hostije dobronamerno priporočamo obvladanje principov soočanja s potencialnimi problemi stigme. Pravočasnost lahko reši zdravje in življenje. Soočanje bo lažje ob zavedanju da tehnologije dr. Grabovoja lahko rešijo večino problemov. Potlačenje potencialne nevarnosti, ki izhaja iz Satanove stigme in odrivanje problema na stran je lahko usodno.


Rešitev 2 tipičnih stigem glej - spodaj.




Za reševanje krvnih strdkov, ki so bili eden glavnih razlogov mnogih smrti mladih cepljenih ljudi je sedaj žal prepozno. Vseeno pa se na tem mestu seznanimo z možnostjo kvantnoinformacijskega reševanja za DISEMINIRANO INTRAVASKULARNO KOAGULACIJO po dr. Grabovoju s številčnim nizom 5148142. Koristi tudi detoks destigmatizacija.


-

Zakaj 'opevamo' Hudičevo setev in žetev ?

-

V nadaljevanju prehajamo od kultnih pojmov na posvetne. Razlog pozornosti gverile je v dejstvu, da genocid primerljiv z Mengelejem in kriminalna propaganda hujša od Goebbelsa nista v obravnavi pri državnih organih, ki so dolžni preganjati mafijske zločine proti človeštvu. Zato bodo procesirani skupaj z veleizdajalsko genocidno mafijo, ki jo ščitijo po diktatu in plačilu svetovne globoke države.


Eksplicitno povedano ne iščemo maščevanja za storjeno zlo, ne netimo sovraštva in nasilja. Zakaj nam gre torej ? V kolikor smo brezbrižno ravnodušni do kriminalnega brezpravja pomeni, da pristajamo na bodočo vladavino globalne zločinske države in na našo vlogo brezpravnih državljanov, bolje rečeno preživelih biorobotov, oziroma sužnjev satanske vladavine.


Lokalne in globalne temne sile ob podpori svojih maloumnih vernikov poskušajo vse, da bi odložili svoj klavrn konec, ki jih čaka. Eden od njihovih načinov je insceniranje kaosa. Ljudje, ki premorejo kritičen razum ne smejo nasesti zlonamernim provokacijam. In ponavljamo z drugimi besedami, da človeštvo pod nobenim pogojem ne sme pristati na legalizacijo storjenega psihopatskega genocida nad človeštvom.


-

urbi et orbi

-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Yodin tehniški muzej

- Dne 21.11.2022 sem odprl stalno razstavo tehniških eksponatov in projektov. Muzejska zbirka vključuje dokumente mojih zanimivih starih tehničnih predmetov ter izdelkov in novejše fotoreportaže iz o

bottom of page