top of page
  • Writer's pictureYoda

Anus larve

Updated: Sep 6, 2023

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov

-

Larva v naslovu je lahko sopomenka za ličinko, ta pa skupaj z anusom predstavlja besedno igro z imenom organizatorja nasilnih demonstracij proti prejšnji oblasti v tej državi. Besedilo tako ni medicinsko, ni pa niti ideološko, ali versko, še manj politično. Namenjeno je osveščanju in prebujanju kritičnega razmišljanja 'kaubojcev & indijancev o skupnih interesih preživetja v pogojih globalnega spopada temnih in svetlih sil. A zakaj je ob tem pri nas tako sumljivo tiho in mirno ? Morda je del odgovora tule, več pa v nadaljevanju.

Trenutno imamo navidezno svobodo, a v ozadju globoka država potihoma in prikrito pripravlja nove še hujše genocidne ukrepe in zatiranje človeštva, kot smo jih spoznali do sedaj. Tudi slovenska oblast 'prodancev' zvesto hlapčuje vsem 'ideološkim' diktatom in ukrepom svojih gospodarjev, ki so uperjeni proti dobrobiti ljudstva. Toda ljudstvo je nemo in mirno z izjemo kmetov in upokojencev. Kje so politkolesarji 1, 2 in kje so nasilni protestniki iz odredov anus ličinke in metelkove. Je njim sedaj vse postalo idealno ?

Dogaja se: omejevanje svobode govora, predaja slovenske suverenosti zločinski SZO, uničevanje kmetijstva in gospodarstva pod krinko borbe proti podnebnim spremembam, ukinjanje privatne lastnine, mesne in mlečne prehrane, nove izmišljene plandemije in lockdowni, vsiljevanje transgender ideologije, podpora nezakonitim migrantom, kriminalu, nadaljno razmetavanja državnega bogastva za oboroževanje ukronacifašističnega mafijskega režima ob sočasnem siromašenju države in propadu gospodarstva zaradi drage nafte in plina ter bumerang posledic protiruskih sankcij, itd. Ne verjamete, poglejte nekaj dejstev.

Spomnimo se, da so odredi politkolesarjev, anus ličink in gojencev metelkove vstrajno, vzdržema, po 'muslaufu', nevsebinsko in brezciljno manifestirali ideološko sovražno izključevalnost do konzervativnega dela slovenske politične scene. A zanimivo je, da so vsi ti nekdanji 'mitingi resnice' sedaj poniknili neznano kam. Ali je možno, da je golobja vladavina tako brezhibna ? Mnogi pokazatelji kažejo nasprotno.

Sedaj vemo, da so politične združbe vseh barv enako genocidno izdajalske do ljudstva in države. Popolnoma jasno pa nam je tudi, da so 'mitingi resnice' bili organizirani in kupljeni s strani opozicijske politične mafije. Zato sedaj ti odredi plačancev niso aktivirani, ker je na oblasti politična mafijska družina pravoverne barve.

Ne advokatiram desnega pola politično-mafijskih družin, ker tega ne oni ne levopolno-liberatorski del ne potrebuje. Popolnoma so zaščiteni s prodanci iz vrst krivosodja, ki je večinsko v lasti in pod kontrolo svetovne ter lokalne globoke države. Če temu ne bi bilo tako bi moral biti večji del parlamenta in oblastnih struktur za rešetkami.

Ne gre pričakovati, da bo najeta balkanska mafija, skupaj z gojenci metelkove in honorarnimi politkolesarji sedaj kaj ukrepala čeravno so razlogi za proteste veliko pomembnejši kot pri njihovem prvem demo pohabljanju poštenih novinarjev.

Možno je, da globoka država pošlje na ulice omenjene nasilne plačance če se zgodi splošen ljudski upor proti satanistični tiraniji globoke države. Ura pa ne tiktaka v prid satanski politični mafiji vseh barv, tako lokalno kot globalno. Ob uri sodbe bodo vsi poplačani za svoje zločine proti človeštvu.

Iz razloga 'Še pomnite gospe in gospodje tolovaj-riši(ce)' sem dodal zgornji link cinično-sarkastičnega opomina pred novimi prihajajočimi preizkušnjami. Verne žrtvovane ovčice satanove hostije so bile tako med levosučno, kot med desnučno populacijo. A to ovčic žal ne odvrne od zastonjskega statiranja v slovenskem vesternu......levobranci vs desnobranci do zadnjega idijota.

Pa poskusimo še z nekaj drugimi argumenti za tiste, ki štejejo do 2 in več. Prvi del argumentov je konzumiran v besedilu do tu. Kaj pa ignorantski odnos predsednika in predsednice do kmečkega in do upokojenskega punta ter servilno poveličevalen do transgender satanističnih zblojencev lgbpt parade sramote? Eh kaj bi z njimi, kmetijstvo bomo uničili, upokojence pa pobili (pocepili) ......

To je nova realnost, ki se daruje za vas. Obstaja realna osnova za prepričanje, da transgender ideologija izhaja iz satanističnega kulta. Temu pa ni tuja nobena vrsta protinaravne sprevrženosti od samouničevanja do pedofilije in vseh njihovih drugih izrojenosti. Vse to je skrito pod masko 'svobode'.

Za ljubitelje alter zgodovinskih dejstev dodajam v globji razmislek link spodaj. Večina ostalih ima žal raje enostavne zgodbice v načinu risanke, ali stripa..Zanimivo branje, ki spominja na današnje dni. Izjemen članek odstre širše in globje vidike zgodovine, ki niso črno - beli po okusu 'zmagovalcev'.

Motivi Poljske za zavrnitev koalicije spominjajo tudi na dileme meščanske slovenske civilne družbe iz česar je nastalo nesmrtno sovraštvo in razkol med komunisti ter domobranci, ki kar še traja.... Link navidez ne spada v ta post, a nam omogoča razumevanje naših trenutnih razmer skozi analogije....

V bistvu lahko govorimo o usodnosti odločitev na eni strani in o brezobzirni nasilni uzurpaciji oblasti ter vladavine na drugi strani. Medsebojnega razumevanja in tolerance žal ni. Suverenisti vs globalisti.....partizani in domobranci, kaubojci in indijanci, populisti in liberalisti.....

Pod janišijevo 'domobransko' vlado je bilo v javni hiši rtv slo približno ravnovesje vplivov med 'domobranci in titobranci' in zato so bile na voljo tudi informacije o temni plati medvojnega in povojnega komunizma. Črnobel pogled na partizane in domobrance je ljudstvu vsiljena napaka....

Ampak komunistično ideologijo je sedaj nasledila satanistična, totalitarnost pa je absolutna. Ta del zgodovinskih dejstev je po golobjem režimu ponovno uzurpirana rtvslo že pobrisala iz svojih arhivov.

To sem opazil pri nedelujočih arhivskih linkih v postu OF, kjer so bili dokumentiran prikaz zločinov proti človečnosti s strani komunistov. Podobno je nedelujoča zbirka zanimivih oddaj in filmov.

Ali je kdo pomislil na golobjo 'nanogico', ali obroček, ko se je vodja trenutnega režima neoliberal komunističnih satanistov pojavil z berglo pred kamerami nekaj časa nazaj ?

Pred časom je krožilo po netu nekaj posnetkov znanih ameriških oseb iz barakovega režima z 'nanogicami' proti pobegu in nekateri z berglami za zameglitev informacij.....

V zgoraj linkanem postu so podani širši, globji vidiki, vključno z neafirmiranimi. Posta sta sicer sorodna, a sta namenjena različemim populacijam, zato so izpuščeni/dodani nekateri različni povdarki in vsebine.

-

-

Recent Posts

See All

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

Yodin tehniški muzej

- Dne 21.11.2022 sem odprl stalno razstavo tehniških eksponatov in projektov. Muzejska zbirka vključuje dokumente mojih zanimivih starih tehničnih predmetov ter izdelkov in novejše fotoreportaže iz o

bottom of page