top of page
  • Writer's pictureYoda

Virtualna elitna enota za hitra posredovanja

Updated: Jun 12, 2022

V enoto so sprejeti aktivisti nove OF sveta zaradi svojih zaslug na področju zbiranja ter širjenja alternativnih informacij. To je naša glavna naloga, ki nas povezuje in druži v borbi z genocidnimi lažmi in cenzuro resnice v mainstream medijih, v delovanju vlade in zlasti medicinske, pa tudi druge korumpirane stroke oziroma znanosti. Pripadnost temelji v naravni pravičnosti in spodobnosti svobodnih dejavnih ljudi.


Aktivisti skupine delujemo za skupne namene svobodno, spontano, anonimno, neformalno, brezplačno - na prostovoljni osnovi, brez želje po osebnem priznanju, ali koristih. Večina se med sabo ne pozna niti ne vedo kdo so ostali člani, nekaterih osebno ne pozna niti Yoda, ki nominira in sprejme novega člana v enoto na osnovi osebne presoje zaznanega obsega, kvalitete, moči in teže posredovanih informacij kandidata. Yoda prezira lažni elitizem, zato je naslov spodbuda k razmisleku o lažnih elitah in elitizmu, ki so glavno zlo.


Dozdajšnje besedilo delno pojasnjuje izbiro naziva delujoče skupine info gverile, ki navzven rezultira v objavah na portalu yoda4newage. Vendar ima izbrano ime tudi zanimivo predzgodovino, o tem bo povedano v nadaljevanju. Na tem mestu bi izpostavil še lastnost, za katero domnevam, da je skupna večini pripadnikov tu obravnavane skupine, oziroma enote. To je želja po anonimnosti, kar izključuje elitizem. Prav zato pa smo elita v nasprotju z egocentričnim pehanjem in povzpetništvom demonsko programiranih.

Morda je bil prvi znan sodelavec Yode v predhodno opisanem smislu Krasnoludek. To je seveda partizansko ime, podobno kot Yoda zato načelo anonimnosti ni kršeno. Je pa omenjeni bil pomemben del zgodovine nastajanja informacijske podlage delovanja enote. Nadaljujem z opisom izvora in okoliščin za izbiro imena Virtualna elitna enota za hitra posredovanja. Predzgodovina imena pa se ne bo samo slučajno dotaknila tudi volitev in demonske polarizacije kaubojci & indijanci v nazornem primeru.


V podjetju kjer sem bil zaposlen pred upokojitvijo sem po službeni in človeški plati dobro sodeloval s sodelavcem, ki je bil po mojih kriterijih zgled delavnosti in nekompromitiranosti. Skozi delovne procese in neformalno komunikacijo se je vspostavilo med nama medsebojno spoštovanje. Sodelavec je v šali pa tudi zares deklariral skupino ljudi s katerimi je pogosteje skupaj interventno reševal delovne naloge, kot 'enoto za hitra posredovanja'. Bil sem tudi sam član te enote, če me spomin ne vara. Tako je kasneje nastala Yodina ideja za virtualno elitno enoto, s katero sem se zahvalil aktivistom za njihove info prispevke.


Omenjeni ustanovitelj 'Enote za hitra posredovanja' je imel brata, tudi zaposlenega v istem podjetju. Oba sta se mi občasno pritoževala nad kriminalnim početjem ciganske družine živeče v bližini njunega kraja. Povedala sta, da cigani lažejo, oblast pa jim verjame in jih podpira in, da ne morejo nič. Dal sem jima nekaj gverilskih inštrukcij. Ne vem, če so imele moje inštrukcije kakšen vpliv, a dejstvo je, da so se krajani organizirali in izbruhnil je splošen ljudski upor v tem kraju proti kriminalnim dejanjem ciganske družine.


Ljudski upor je kulminiral z nasilnim posredovanjem policijskih robokopov proti krajanom ter Drnovškovo božično agitacijo v zaščito ciganov. Policijsko nasilje do krajanov je rezultiralo z Janševimi rošadami (ne) odgovornih proliberalnih murgelstanskih kadrov v policiji. Kasneje je bila ciganska familija preseljena vsiljeno nekam v bližino Ljubljane. Sedaj imajo tam probleme, čeravno je večji del članov v zaporu. Njihovo nastanitev so predhodno zavrnili v nelegalnem naselju blizu ljubljanskega smetišča in tudi na Rakovi jelši.


Omenjena brata sta bila politično ter ideološko nevtralna in nepristranska. Nobenemu tudi nebi prisodil lažnivosti. Ampak ustanovitelj 'Enote za hitra posredovanja' je povedal, da je bil Janša na gimnaziji ki sta jo oba obiskovala znan po kraji bund. Pokojni Drnovšek pa je malo manj znan po uvedbi zakonite kraje državnega premoženja....Vsaka podobnost tedanje lokalne situacije z današnjo lokalno in globalno je zgolj slučajna. In celo v primeru opaženih analogij zelo dvomim, da bi to kaj vplivalo na vernike TV dudke in demonsko svetovno polarizacijo kaubojci & indijanci v luči prihajajočih volitev. Ni potrebna huda pronicljivost za domnevo, da se bo zgodovina ponavljala pri nespremenjeni kolektivni zavesti človeštva.


Nadaljujem še s krajšim kadrovsko sociološkim povzetkom Virtualne elitne enote za hitra posredovanja. Skupina je pestra po izobrazbi, spolu, starosti in osebnih prepričanjih ter dispozicijah. Zanesljivo pa je vsem skupna svobodomiselnost, kritičnost in neodvisnost mišljenja. Na tej osnovi smo prepoznali ključne anomalije in nevarnosti zatečene situacije. To nas je povezalo in združilo v skupnost svobodnih, neodvisnih in angažiranih info aktivistov nove OF sveta. Na koncu dodam še to, da sem bil pri nekaterih pozitivno presenečen z njihovimi info prispevki. A to samo dokazuje, da Brahma lahko izbere kogarkoli, da opravi namenjeno mu nalogo s skrito režijo v ozadju.


Nove zanimivosti o Virtualni elitni enoti za hitra posredovanja bodo domišljene in dodane naknadno. Ezoterično učenje pravi, da naj se učimo, delujemo, molimo in zabavamo. Yoda se tega drži. V bistvu so vsi pravi občutki in misli molitev. No, tu pa je še ena špecialno primerna za tole skupino.


NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINE TUO DA GLORIAM.

-

linki:


-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page