top of page
  • Writer's pictureYoda

Neodvisnost javnih medijev in krivosodja

Updated: Aug 28, 2023

Njihove laži so popolnoma neodvisne od resnice in pravice.

-

Medije in krivosodje je potrebno osvoboditi izpod diktature svetovne globoke države !

-

Urgentno uvodno obvestilo


Približuje se začetek največje svetovne afere, ko bodo pred sodišče Nurnberg 2 stopili vsi največji zločinski povzročitelji svetovne covidne prevare -zločina. Spisek slovenskih zločincev proti človeštvu je pripravljen !


Odgovorna gospoda vseh pro in protivladnih mainstream trobil in sodstva deklarirate se za neodvisne. Zato boste pred tribunalom Nurnberg2 nastopali samostojno, brez izgovarjanja na vlado, stroko, vreme, itd. Kakšna čast biti samostojno obsojen za zločine proti človeštvu ! Spiski samostojnih genocidnih lažnivcev so nared.


V izogib morebitnim nejasnostim kratko pojasnilo, da sodelujete - podpirate genocidno cepilno propagando in cenzurirate resnična dejstva o katastrofalnih posledicah cepljenja proti covid19.


Informacije so posredovali najprestižnejši svetovni znanstveniki in strokovnjaki preko svobodnih alternativnih medijev vključno o pandemijski prevari. Svoje krivde pred javnostjo ne morete več skriti.


Morda bodo upoštevane olajševalne okoliščine v kolikor takoj začnete delati kot se spodobi in je pravično za javne medijske servise - govoriti resnico in dejstva. A realno je to utopično spričo vaše desetletja trajajoče okorelosti.

-

Nevtralizacija delovanja zlih ljudi


Dokler pa so zločinci še v poziciji moči da delajo škodo se izvede nevtralizacija delovanja, najbolje v načinu kolektivne koncentracije. Najlaže kolektivno upravljanje izvedejo člani FB skupin za izbrane ciljne zlikovce.


6951397 = preprečiti in uničiti delovanje slabih ljudi


-

Ukradena država - mnenje ki šteje




O pedigreju pokvarjene sodniške piščalke v slovenskem 'krivosodju' pa zgovorno pričajo Dachauski procesi (Slovenija) in mnoge druge politbotrske krivosodne nečednosti tudi iz postosamosvojitvenega obdobja.


Dokaz ohranitve paradržavnega krivosodja v samostojni Sloveniji najdemo v Krivosodni konstrukt obsodbi dr. Dimitrija Rupla in mnogih drugih primerih.


Mnenje desnice in levice o nepristranskosti javne hiše RTV SLO



V diktaturah režimi cenzurirajo medije. V Sloveniji pa javni mediji pod 'indijanskim' režimom cenzurirajo legalno izvoljeno vlado. Sem politično nevtralen zato menim, da je take javne medijske hiše treba prevetriti, ali ukiniti.


Kakšne pa so možne napredne rešitve ?


Normiranje države, družbe in okolja je nujno čimprej izvesti za dobrobit vseh državljanov.

-


a) Analiza stanja neodvisnosti javnih medijev in 'krivosodja' (YPK)

-

Neodvisnost javnih medijev in krivosodja je ena od najpogosteje uporabljenih demagogij. Preden pojasnim svoj pogled predlagam pošten odgovor na sledeča vprašanja.


1. Ali so javni mediji in krivosodje lahko dejansko neodvisni ?

2. Čemu in komu so namenjeni in kako naj dobro služijo svojemu namenu?

3. Kaj pa profesionalnost in nepristranskost raziskovalnega novinarstva ter krivosodja?


Začel bom pri naknadno dodani točki 3., ki je v razpravah ignorirana, a je najpomembnejša. Namesto dolgovezenja na tem mestu raje dodam povezavo do nerazrešenega paradoksa postosamosvojitvene kontrarevolucije. Mediji in krivosodje zaradi svoje nepluralnosti ter neprofesijonalnosti niso sposobni niti detektirati, kaj šele raziskati močno zamegljeno in kompleksno zgodbo. Morda pa je vzrok ravno pretirana 'neodvisnost', ki se na tem primeru kaže kot nedoraslost.


Javni mediji in krivosodje so očitno odvisni od denarja, ki ga prispevajo državljani, torej finančno niso neodvisni. Nadalje je očitno, da je izbor medijskih vsebin odvisen od tistih, ki jih pripravljajo in objavljajo. Zelo jasno je tudi, da so krivosodni procesi in rezultati odvisni od sodnikov in globoke države za njimi.


Najmanj po naštetih kriterijih nobena medijska in krivosodna dejavnost ne spada v kategorijo 'neodvisnih'. Sklicevanje na stroko je zavajajoča demagogija. Tudi med nacisti in komunisti so bili in so strokovnjaki....


V navedenih pogojih je zahteva po neodvisnosti 'politični avtizem' še bolj pa je defektna upoštevaje odgovore na drugo vprašanje. glej spodaj. Problem je, ker 'avtistu' ne moreš postavljati meje......


Javni mediji in krivosodje bi morali služiti državi in državljanom na osnovi prizadevanja za prevlado resnice in pravice. Subjektivnosti in pluralnosti je vsekakor treba postaviti meje v prid interesa davkoplačevalcev in države.


Pluralnost in svobodo odločanja konzumiramo z volitvami, z medijsko svobodo alternativnih 'neodvisnih' medijev in s svobodo izražanja v teh medijih. Zahtevana neodvisnost in avtonomnost javnih servisov je neutemeljena in pomeni politično zlorabo.


Zato se ne strinjam s stališčem javnih medijskih servisov in paradržavnega krivosodja, ki nasprotujejo demokratično izvoljeni vladi z obtožbami poseganja v njihovo neodvisnost in nedotakljivost.


Mediji in krivosodje bi morali biti močno odvisni od resnice, pravice in svoje nepristranskosti, ter nevpletenosti. Dokazljivo je na mnogih primerih, da ta 'odvisnost' žal ni bila vspostavljena.


Obstajale so tudi častne izjeme v pogledu nepristranskosti in pluralnosti med novinarji in vsebinami rtv slo. Izpostavil bi naprimer oddajo Odkrito o profilu slovenske politike. Pirkovič* je bil* soliden in nepristranski. *Po Janševem prevzemu 'bordela' RTV SLO se je kompromitiral z procepilno agitacijo !


Visok standard oddaj je bil opazen pri dr. Možini*. Najbrž bi lahko naštel še več drugih dobrih primerov. Dr. Možina* je bil soliden in nepristranski. *Po Janševem prevzemu 'bordela' RTV SLO se je tudi on kompromitiral z procepilno agitacijo !


Izjemno zanimive so oddaje Zvezdane Mlakar. A žal sem ravno pri dobronamernem komentiranju njene zadnje oddaje o demenci naletel na fb blokado, oziroma brisanje mojega sporočila brez utemeljitve.


Pri obravnavi ravnanja javnih medijev ne smemo spregledat sedaj že razupito STA. (Ni)so vredni svojega denarja in poglejmo zakaj. Njihovo globokodržavno vpletenost in levi liberalizem pokaže sledeči članek. Na STA ne vedo, kdo je ovadil policiste


Kakršnokoli navijaštvo je nesmiselno tudi v primeru Trumpa in Bidna. Izjave in dejanja Trumpa, često niso bili primerni, še manj primerno je služiti neoliberalni kominterni. Več o liku Trumpa zvemo v 'Dinastiji Trump'. Kar je neizbežno je napovedal že medijsko zamolčani Peter Deunov.


Splošen zaključek o pristranskosti RTV SLO pri poročanju iz tujine in domovine je, da zlasti TV program spada v kategorijo neoliberalno uzurpiranih masovnih trobil, kot povsod po svetu.


Pri rtv slo je npr. 'normalna' oznaka 'režim' za Sirijo, kar je popolnoma neupravičeno glede na 'normalno' obravnavo totalitarnih diktatur, kot je naprimer komunističen zločinski kitajski turbokapitalistični režim.


Tistim, ki so jim osebna prepričanja in koristi pomembnejša od nepristranskosti pri zagovarjanju resnice in pravice priporočam da si ustanovijo svoje zasebne medijske agencije in krivosodno svetovanje.


Navedel bom kritičen dokaz napačne 'odvisnosti' javnih medijev in še en za 'odvisnost' krivosodja. Ta dva primera se ne bi smela zgoditi, če bi mediji in krivosodje bili odvisni od resnice, pravice in nepristranskosti.


Podpis marakeške deklaracije je bil prikrito marginaliziran. Zato moramo sedaj 'rediti' vsakršno nelegalno - tudi kriminalno in potencialno teroristično migrantsko zalego, ki zahteva azil. Hopla, oprostite dragi neoliberalni levičarski pudlji.....


Na kolesarski paradi sramote je bil javno izražen sovražni govor z pozivom na smrt predsedniku vlade in janšizmu - torej vsem njegovim volilcem - brez odziva krivosodja! Hopla, oprostite, spoštovano globokodržavno krivosodje.


Obstaja veliko drugih evidentno pristranskih in škodljivih ravnanj, vključno z medijskim linčem in lažmi iz privatnega življenja predstavnikov 'napačne' ideološke opcije. Prikrivanje, ignoriranje, info režija so itak 'normala' še iz časov Titoslavije.


Dodajam še primer javnomedijskega potenciranja domnevnega prekrška ministrice Pivec



Aleksandra Pivec je po odhodu iz desus in odstopu s položaja ministrice v svojem twitu pokazala na dvoličnost in dvojna merila levosredinske 'javne hiše' in njenih 'botrov' v ozadju.



V bistvu ti primeri javnomedijske in krivosodne pristranosti kažejo kako zelo grešna je levica, sredina in njihovi javni mediji ter krivosodje.


Pokaže se tudi odvisnost medijev od pristranskih krivosodnih odločitev v njihovo korist.


Poglejmo še tele 'zanimivosti' o rtv slo in krivosodju ter o Čefurinu



Enako zgovorno in prepričljivo je tudi sledeče besedilo, ki razkrinka levičarske SD naveze med krivosodjem in rtv slo, a vso to sramoto nam skrivajo.



Tak medijski in krivosodni servis nista javna in neodvisna pač pa navijaško zasebna - globokodržavna (zasebno javno paradržavno partnerstvo....). Taka servisa naj si globoka država sama financira.


Davkoplačevalci se hvaležno odrekamo njunim paradržavnim storitvam. Zato se pridružujem mnenju avtorja spodaj polinkanega članka in dodajam link z zbirko peticij in pobud.



Kakšni pa sta poštenost in gospodarnost RTV SLO pri izplačilih 'nagrad' poglejmo na polinkanem primeru.



Podoben razmislek lahko namenimo tudi krivosodju.


-

-

b) Zaključna ocena neodvisnosti javne rtv slo in javnega slo krivosodja

-

Za javna servisa iz naslova točke b) je nedvoumno ugotovljeno na mnogih dokumentiranih primerih, da sta ideološko maligna in se v praksi manifestirata kot navijaški ekipi levih in levosredinskih partij tako lokalno kot globalno. Javni servis rtv slo se naprimer obnaša, kot bi bil strankarski medij za omenjeno združbo levih in neoliberalnih partij.


Seveda obstajajo tudi nepristranski posamezniki ter programi, vendar je v celoti gledano pristop z vidika nevtralnosti in nepristranskosti javnega servisa - NEPROFESIONALEN. V svojem levem navijaštvu je javna rtv slo celo bolj pristranska od desničarske Nove24TV, v mnogih posameznih primerih tudi nehigienična in celo podlo umazana.


To se kaže med drugim tudi z dosledno negativno stigmatizacijo desnih političnih opcij lokalno in globalno, na drugi strani pa z prikrivanjem negativnosti levosredinskih partij pred javnostjo. Blažje maligne oblike info servisov se kažejo z ignoriranjem določenih informacij. Pristranosti, ki jih deloma najdemo tudi pri desnih medijih prikazuje forumski post Slovenija in avtoritarne države.


Za umazano politiko javnega servisa lahko smatramo njihovo neprikrito podporo anarho fašistoidni levoneoliberalni drhali, ki zahteva smrt legalno izvoljenega predsednika vlade in vseh njegovih volilcev, čeravno so tudi ti volilci dolžni plačevati prisilni rtv davek.


Umazane pa so tudi laži s katerimi spodbujajo in izražajo svoje ter gledalčeve ideološko navijaške strasti.


Nekaj nazornih primerov je polinkanih spodaj in v komentarju.



Naša novinarka hoče izsiliti kritiko Trumpa, Wilsonova pa jo zabije: a) da ni dobro kritizirat, ker se komu zameriš, b) pod Obamo so umikali denar, pod Trumpom pa spet prihaja.



Spoštovani, žal Kitajcem in Komunistom ne gre zaupati, spomnimo se vohunskih čipov v kitajskih serverjih za ameriške kupce. Z ameriške strani je po celem svetu vohunila njihova globoka država, proti kateri se bori Trump. Francoski Nobelovec je pokazal s prstom na 5G v Wuhanu v zvezi z covid19. Ampak naša javno - globokodržavna TV SLO si najde samo enega komentatorja po svojem neoliberalnem muštru. Morda jim manjka tudi razgledanosti, nimajo informacij, ki jih ima Yoda, v vsakem primeru so neprofesionalni.


Ob nazadnje izkazani 'ideološki' podpori nasilnikom, jugomafiji in kriminalcem pa dokončno izgubita kredibilnost obe obravnavani 'javni hiši' - tako rtvslo, kot krivosodje.


-

Dodajam še nekaj linkov v zvezi z krivosodjem in svoj komentar.



Menim, da sodnik Radonjić spada v kategorijo žvižgačev iz javne krivosodne servisne veje oblasti in ti bi morali biti tudi po EU zakonih zaščiteni. Pozabite krivosodni globokodržavni 'nizkotno visoki' funkcionarji na floskulo o neodvisnosti. Dokler z našim denarjem guncate afne ste odvisni od sužnjev - davkoplačevalcev. Kaj če odklonimo plačevanja davka starorimskemu sužnjelastniškemu krivosodju in drugim krvosesom...



Komentiram spodnji naslov



Citiram ključni argument vrhovnega krivosodja spodaj s katerim sicer uglajeno odgovarja na Janšev tweet. Ampak uglajenost še ni jamstvo nepokvarjenosti ter ideološke in globokodržavne nemalignosti.


>>>>>>>>> Neodvisnost vej oblasti je osnovna vrednota vsake države, ki se je morajo zavedati tako sodna in zakonodajna kot tudi izvršilna veja oblasti. Uveljavitev načela pravne države temelji na uresničevanju in doslednem izvajanju načela delitve oblasti, ki medsebojno delujejo po sistemu zavor in ravnovesij, znotraj svojih pristojnosti. Ključni načeli, kot sta delitev oblasti in neodvisnost sodstva, bi morali biti neizpodbiten del politične kulture vsake države. <<<<<<<<<<<


To splošno načelo ne zagotavlja in ne preprečuje ideološke in globokodržavne malignosti katerekoli veje oblasti. V primeru utemeljenega suma globokodržavne ter ideološke malignosti kateregakoli dela oblasti so vse tri veje oblasti dolžne uporabiti vsa obstoječa sredstva zdravljenja take države. Mednje sodi tudi 'sistem zavor in ravnovesij' ki ga 'nedotakljivi' interpretirajo in zlorabljajo po svoje in v svojo korist. V mnogih propadlih bivših državah komunizma so izvedli tudi lustracijo.

Vsekakor pa je krivosodje arhaična veja oblasti, ki je 'teoretično' utemeljena na sužnjelastniškem rimskem krivosodju. Torej načeloma vedno deluje v prid oblasti in nikoli za človeka in ljudstvo! Zategadelj je še toliko bolj neprimerno ravno za krivosodno vejo oblasti, da si uzurpira nedotakljivost. Tako dobimo poenostavljeno 'kadija tuži, kadija sudi'.

Zgovorni so tudi komentarji bralcev, s katerimi se kar strinjam. Dodajam še svoje osebno mnenje o osebnem profilu pravno izobraženega človeka. Ni nujno, da je pokvarjen, ampak v vsakem primeru je zašolan, da ne zna ločiti bistva od nebistva, kar zmore normalna zdrava kmečka pamet brez starorimske sužnjelastniške krivosodne teorije.

Glede na to dopuščam celo možnost, da tudi Cmerar ni bil pokvarjen, ampak samo zašolan. Je pa rezultat v obeh primerih slab. Ampak poglejmo ksiht Pogačnika......spominja na zlobnega politkomisarja.....eventuelno na boterskega eksekutorja. Analogno psihologijo mi je predstavil en moj prijatelj iz davnine......

-

-

c) Pravi neodvisni mediji za zgled ter izvor resničnih informacij

-

Poleg različnih masovnih medijskih trobil doma in v svetu obstajajo tudi alternativni mediji, ki so načeloma nevtralni in nepristranski ter neodvisni od finančnih in drugih gospodarjev. K temu paše zraven tudi pravosodje, ki ni zgodovinsko obremenjeno z propadlimi malignimi ideologijami.


Ampak na žalost tudi pri vrhovnem pravosodju velja na splošno povsod v zahodnem svetu delitev na desne in levosredinske (liberalne) demokrate, na nižjem nivoju pa je pomemben tudi denar. In na splošno so vse zahodne demokracije podvržene vplivom globokih, oziroma paradržav. Posamezniki so morda res pravi borci za pravico, resnico in svobodo, ampak pojem pravne države ostaja več ali manj obrabljena in zlorabljena demagoška puhlica.


Nekaj globalnih alternativcev, ki eni bolj, drugi manj ustrezajo kriteriju neodvisnosti, sem zbral v popisu Alternativni viri in žvižgači. Tu boste našli informacije o katerih javni SLO RTV servis praviloma molči. Zakaj ? So nepluralni, so neprofesionalni, so ideološko uzurpirani, so 'sponzoruše' botrov iz ozadja, ali je kaj drugega ? Javno informiranje ni svobodno individualno umetniško izražanje, ali pa versko-ideološka propaganda, ampak trdo delo zbiranja in preverjanja objektivnosti podatkov. Pluralnost, nepristranskost, objektivnost so pravi imperativi.


Pri nas je bil časnik Delo soliden dokler ga ni prevzel F21 tajkun Petrić, čeravno ga je v slabo luč spravljal B. Videmšek že prej in še kakšen prikrit Sorosov 'privrženec'. Na folkloren način je sprejemljivo pluralen Nedeljski. Pluralno uravnoteženost bi za sedaj deloma še prisodil tudi prvemu radijskemu programu, potem pa se 'neodvisna' pluralnost naše 'javno' - medijske krajine neha.


Žal je pri nekaterih Delovih novinarjih, npr. konvertit Markeš in pri ostali večini opaziti okužbo z virusom teorije zarote, ki domneva, da so nasilni protesti v novembru inscenirani s strani vlade.... Nič ni nemogoče. Ampak .... Zamenjava lastništva in vodstva časnika se opazi na daleč.


Omeniti je potrebno provladni Siol. Ta se je izkazal z veliko vnemo pri svoji genocidni cepilni propagandi in plandemijskih lažeh. Gospodje tudi vas bomo z veseljem pričakali na zatožni klopi Nurnberg2. Prav tako pa tudi vsa ostala pro in protivladna glavnotočna trobila.


Na ta način delovanja medijev se bo zanesljivo spregledalo, da NWO agenda žal ni teorija, temveč dogajanje tega trenutka. To vključuje covid19 in botre svetovne globoke države v ozadju....

-

Malo za šalo, malo za res pa prispevam še tri svoje arhivske 'resničnostne' zgodbe, ki sem jih zapisal in linkal spodaj.


-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page