top of page
  • Writer's pictureYoda

Etika medosebne bioresonance

Updated: Oct 24, 2023

Spolna, psihična in mentalna komplementarnost lahko sprožijo spontano bioresonanco med dvema osebana nasprotnega spola, ki jo mnogi ne razumejo in še manj obvladajo.

Razkrivamo poligamnost Narave in kakšno vlogo imajo pri tem etična načela.

-

Uboga ženska in ubogi moški, ki se jima ob srečanju spontano primeri psihomentalna bioresonanca. Biološka in psihična resonančna interaktivna polja med spoloma so zelo močna z 'metuljčki' po telesu in 'neustavljivo' privlačnostjo. Ne kritiziram nikogar ki je podlegel vplivu teh medosebnih resonančnih polj. Večina pri tem misli, da se jim je zgodila 'ljubezen na prvi pogled'. A kaj se v resnici pri tem dogaja?

Tu gre za prepletanje seksualnosti ter psihomentalnega odziva, ko pri določenih parih nastopi zelo močen nenaden medsebojni magnetizem pogojen skozi bioresonančno in - ali psihomentalno kompatibilnost. V elektrotehniki bi rekli, da gre za komplementarnost določenih karakteristik dveh elektronskih elementov, ki podpirajo resonanco recimo v push - pull vezavi.

Vse to so zelo naravni, ampak izjemno močni pojavi pri človeku, ki jih moramo razumeti, po možnosti kontrolirati in odgovorno obvladati s svobodno voljo odločanja. Napačno in nepotrebno je samoobsojanje, ali pa kritika drugih. Z občutenjem bioresonančnega - psihomentalnega magnetizma nismo prekršili nobenih etičnih, ali moralnih norm. Še manj pa smo ob tem kršili naravne zakone.

Vsi nismo na isti stopnji suverenosti odločanja in samokontrole glede lastnega odzivanja na 'neustavljivo privlačnost'. Impulzivno odzivanje in prepuščanje 'sili' utegne biti samo kratkotrajno nagrajeno s potešitvijo in uživanjem. Fizična kompatibilnost ne pomeni nujno tudi psihomentalnega ujemanja in obratno. Še manj pa je medosebna bioresonanca podobna brezpogojni nesebični duhovni Ljubezni.

Morda bo ta objava nekatere s tako izkušnjo odvrnila od slabe vesti in samoobtoževanja. Priporočam čuječnost budne zavesti in samokontrole za realizacijo resnične svobodne volje odločanja. Velja se izogibati povzročanju nereda zaradi doživete bioresonance, ko gre za tuje poročene moške in ženske z družino. Pojav ni pogost, večina poročenih moških pa ga na srečo ne opazi pri svojih ženah, razen če te oddidejo.

Resnici na ljubo je pojmovna opredelitev 'psihomentalna bioresonanca' moj posplošen konstrukt za najmanj 3 različne nivoje interakcije med energijskima poljema obeh vpletenih. Izhajajoč iz svojih izkušenj in opazovanj bom to skušal na kratko opisati. Gre za več nivojev 'nezvestobe', ali 'razvratnosti', ki to seveda niso, kot sem predhodno pokazal, a koristno je poznavanje medsebojnega 'proxy' delovanja.

Najmočnejša je interakcija eteričnega bio polja. Domnevam da impulz nezavedno inicira ženska, moški pa ga morda zazna. Astrologija označuje kombinacijo s srčkom. Odvisno od psiho-eteričnega odziva moškega lahko pride do eterične bioresonance z metuljčki. 'Krščansko vzgojena' ženska se morda začne izogibati srečanj in uspe čisto zatreti energijsko hormonsko vzburjenje, kar bo čez čas tarčni moški opazil in občutil.

Žensko in moško čustvovanje sta različna, a lahko se tudi medsebojno ujemata ter spodbudita v segmentih, ter ustvarita močan občutek privlačnosti, bolje rečeno stopnjevanega psihičega naboja. Ta naboj sicer ni spolni, ampak ima tendenco sprostitve skozi telesnost, vključno spolnost. Spet je tu po moji domnevi začetni impulz pri ženski, a pričakovanja in manifestacija nadaljevanja so različni pri obeh spolih.

Mentalna privlačnost ima lahko spolno spodbudo v privlačnosti razlik, vendar ni spolne narave. Mentalna ekstaza izvira v medsebojni neverbalni miselni spodbudi in ugodju verbalne pritrditve izraženih misli. Ženske pogosteje ugotovijo da je nek moški 'zanimiv' in potem ga pristransko opredelijo za privlačnega. Kasneje pa bodo ob njemu morda frigidne, ker mentalno občudovanje napačno enačijo s spolnim.

Praviloma v življenju nastopajo kombinacije vseh treh nivojev ekstatičnih interakcij med dvema spoloma z večjim vplivom enega ali drugega, tretjega nivoja. Običajni ljudje večinoma vse te variante pojmujejo, kot ljubezen, spolnost pa kot čisto telovadbo. Ob tem smo zelo oddaljeni od prave ljubezni, ki je bolj ko ne za redke posameznike meditativni dosežek. Menim, da ji ne moremo pripisati spolne narave.

Obstaja še privlačnost na prvi pogled, ki praviloma sama po sebi nima potencijala bioresonančne interakcije. Je nepomembna v pogledu 'parjenja', morda služi za intuitivni vpogled v notranje lastnosti osebe. Plitki stremuhi se ponašajo z zunanjostjo druge osebe. Ostali vemo, da naša pozitivna čustvena vpletenost pozitivno spremeni našo notranjo percepcijo druge osebe na vseh 4 nivojih.

V pogledu etike in dostojnosti opisani nivoji spontane privlačnosti med moškim in žensko niso 'greh'. Neodgovorno pa je lahko že igračkanje v mislih z drugo osebo, če nimamo dovolj svobodne volje za samoobvladanje, kadar je to potrebno. Etično neodgovorno je slepiti sebe in drugega, da ga - jo ljubimo. Še bolj nezrelo je navzven fizično izražati naklonjenost partnerju in biti v mislih ter čustvih bogvedi kje.....

Svoje besedilo utemeljujem na več konkretnih osebnih izkustvih. V enem je avstrijska prijateljica vidno bioresonirala (vznemirjeno dihala) ob bradatih moških sopotnikih v kabinski sedežnici. V drugem je podobno bioresonirala dalmatinska znanka od takratne moje prijateljice. Avstrijka je bila frigidna študentka z fetišom bradatega moškega, impulz dalmatinke pa sem tudi sam začutil. So pa bili tudi hujši incidenti....

Predhodna primera spadata v domeno fizične bioresonance. Nedavno pa sem bil udeleženec nepričakovane psihične 'bioresonance', kar me je spodbudilo k temu pisanju. Žensko že dolgo poznam, a vse do sedaj so naključna srečanja ob prisotnosti drugih potekala BP. Splet okoliščin je najbrž botroval pri spremembi, ki je hitro minila. Zaznal sem pm impulz in spremembo svoje percepcije te osebe.

Dva nasveta za konec besedila vključujeta uporabo tehnologije dr. Grabovoja ter indijsko duhovno disciplino.

Iracionalna volja 898716.074819

-

-

Recent Posts

See All

Kako se umiriti

Umiritev in odrešitev imata različni izhodiščni stanji v nemiru ter v porazu - V stanju nemira, preganjavice, tesnobe, nezadovoljstva nimamo trezne presoje in sposobnosti ukrepati optimalno. Zato se m

Pohitritev osebne in kolektivne evolucije

- Psihomentalna kibernetika je namenjena osebnemu razvoju posameznikov. Evoluirana množica posameznikov vodi v kolektivno evolucijo. Zato je je pohitritev osebnega razvoja posameznikov nujna. Osebni i

Asistenca druge osebe pri eliminaciji problema

Zakaj nekdo drug prej vidi izhod iz labirinta 'detektivskega problema' Tudi pasivni poslušalec je lahko koristen asistent Kreativna komunikacija - Pristop naključnega pomočnika je svež, neobremenjen,

bottom of page