top of page
  • Writer's pictureYoda

Pohitritev osebne in kolektivne evolucije

Updated: Oct 2, 2023

-

Psihomentalna kibernetika je namenjena osebnemu razvoju posameznikov. Evoluirana množica posameznikov vodi v kolektivno evolucijo. Zato je je pohitritev osebnega razvoja posameznikov nujna. Osebni in duhovni razvoj posameznika je njegova osebna in kolektivna odgovornost.

Šele informacijske tehnologije dr. Grabovoja so odprle možnost pohitritve osebnega razvoja in duhovne rasti za vse, ki so po svobodni volji pripravljeni sodelovati pri izgradnji nove pravične družbe miru, blagostanja in razvoja. Pohitritev kolektivne evolucije pospeši tudi planetarno tranzicijo.


Ob tem obstaja še en nezanemarljiv vidik nuje osebne evolucije. Planet je na poti v višji nivo bivanja. Ta proces tranzicije je v teku in se manifestira z globalno krizo, ki vpliva na vse človeštvo. Evoluirani posamezniki bodo šli skozi pretrese laže, kot ostali.


Osebni razvoj prinese posamezniku čut za nesebično služenje drugim, na splošno širšim interesom. Šele evoluiran človek ob tem čuti osebno izpolnjenost in smisel lastnega obstoja. Tako nehote stopi na pot duhovne rasti. Skozi ezoterična spoznanja in prakso pride notranja osvoboditev iz matrice uma.


Nadaljujemo z izbranimi številčnimi nizi po Učenju dr Grabovoja, ki lahko služijo uvodoma predstavljenemu namenu. Ob tem so zbrana besedila PMK še naprej lahko vodilo pri usmerjanju k želenim vrednotam ter pridobivanju plemenitih lastnosti evoluiranega človeka.

514 intenziven osebni razvoj

5555555 pravilna obdelava informacij

1888948 mir, sprememba negativnih misli v pozitivne

1001105010 mir, točka spokoja, mir v duši

5983240 izboljšanje spomina

54967184941 sprostitev

918714 bioenergija



Za začetek pohitritve osebnega razvoja je podanih nekaj pomembnejših št. nizov in postov. Več jih bomo dodali naknadno morda v določene podskupine. V nadaljevanju sledijo možnosti služenja vsem. Tudi delo za sebe zgoraj lahko dodatno namenimo rešitvi vseh in smo potem deležni močnejših učinkov !



Sledeča dva teksta predstavljata naprednejšo prakso, ki pa je ključna za izstop iz matrice ego uma. Drugače povedano ta praksa na nek način že uvaja izkušnjo transcendence. Ena najboljših daril dela na sebi so po mojih izkušnjah rezultati treningov čuječnosti - miselne budnosti in pot srca -neditacija na srčno čakro.



Dodajam izbor nekaterih številčnih nizov iz žepne knjižice Svetlane Novak z naslovom 'Številčni nizi za vsesplošen uspeh'. Spodaj zapisani številčni nizi so že lahko namenjeni za eksplicitno podporo duhovne rasti na osnovi razvoja lastnosti aspiranta in širjenja njegovega duhovnega obzorja.


519.7148 vse je mogoče

11981 obračanje k Stvarniku

12370744 povezava s Stvarnikom

888.912.8.18848 večna ljubezen

881881881 razvoj jasnovidnosti

35986 razvoj visoke intuicije

1489999 večno življenje


Priporočam, da si vsak prilagodi načrt dela po svojih sposobnostih in potrebah ter interesih. Tu so dana samo nekakšna idejna priporočila in usmeritve predvsem za začetnike na Poti isebnega razvoja in duhovne rasti. Fanatična zagrizenost ali togo mišljenje nista priporočljiva pri izgradnji boljše osebe.

-

-

Recent Posts

See All

Kako se umiriti

Umiritev in odrešitev imata različni izhodiščni stanji v nemiru ter v porazu - V stanju nemira, preganjavice, tesnobe, nezadovoljstva nimamo trezne presoje in sposobnosti ukrepati optimalno. Zato se m

Etika medosebne bioresonance

Spolna, psihična in mentalna komplementarnost lahko sprožijo spontano bioresonanco med dvema osebana nasprotnega spola, ki jo mnogi ne razumejo in še manj obvladajo. Razkrivamo poligamnost Narave in k

Asistenca druge osebe pri eliminaciji problema

Zakaj nekdo drug prej vidi izhod iz labirinta 'detektivskega problema' Tudi pasivni poslušalec je lahko koristen asistent Kreativna komunikacija - Pristop naključnega pomočnika je svež, neobremenjen,

bottom of page