top of page
  • Writer's pictureYoda

Homo Nebulozis raziskuje covid19 in dobi pojasnila

Updated: Sep 29, 2021

Titoparodija o korona plandemiji s Čukom Norićem, Zokijem in Homo Nebulozisom v glavnih vlogah

-

-

Plandemija je z cepljenjem prešla v genocidno fazo zato je na sceno stopil v glavni vlogi sveti Skušnjavec, ali Satan. In tako zamenjal razen HN vse ostale glavne igralce iz podnaslova. Vrag je dobesedno odnesel šalo. Temu ustreza tudi kritično in urgentno resno besedilo, polinkano spodaj.



Naslednji informaciji pa bosta zanesljivo pretrd oreh za programirano dojemanje Homić Nebulozisov. Zato bo koristilo morda koan pojasnilo v nadaljevanju.




Eni se zgražajo, drugi so zgroženi. Čemu neki, saj je vse skupaj namenjeno le pospeševanju čredne imunostii. Pandemije nikdar ni bilo zato bi seveda zelo težko dosegli prekužbo celotnega prebivalstva.


Cepljeni so učinkovit način ustvarjanja resnične pandemije. Šele ta pa bo omogočila čredno imunost. Sedaj razumemo avantgardno znanstveno vlogo popolnoma cepljenih. Samo HN-si, ki naprotujejo znanosti bi bedasto vprašali zakaj rabimo čredno imunost proti neobstoječi pandemiji. ......


Čudno zanimiva ali zanimivo čudna informacija iz provladnega siol trobila o ministrici je klasičen covidni paradoks. Nezahteven postcepilni potek je možen v dveh primerih: kap do smrti takoj, ali potrdilo c na osnovi 'slepega naboja v ruski cepilni ruleti'.


Nadaljevanje je sedaj bolj kronologija.


Presenetljivo mnogo površnih, neresnih in nekonsistentnih stališč, ter neodgovornih trditev v zvezi z pandemijo covid19 se pojavlja zlasti v elektronskih medijih. Nadalje pa nam specifično po elektronski pošti nekateri yugonostalgiki često pošiljajo pridige v imenu Tita, da o ikonografiji z yugo simboli na raznih levonostalgičnih 'pasijonih' sploh ne govorimo. To so osnovni motivi nastanka Titoparodije.


Obstajajo mnoge zgodovinske fotke z katerimi nekateri glorificirajo Tita in Titoslavijo. A v rahlo spremenjenem kontekstu so te iste fotke lahko zabavna Titoparodija. Sam si bom Titovo osebnost sposodil v bolj resne namene za pojasnilo covid19 nejasnosti vendar na šaljiv način parodije. Zakaj parodija in kako bo to izgledalo ? Tu je glavno besedilo v ilustracijo. Več 'krepkih' sledi zaradi vsebinske preglednosti v komentarjih.



Mestoma vključujem resnična strokovno argumentirana covid19 pojasnila v 'elitno' korespondenco med Čuk Norićem in drugom tolovaj-rišom rdečebaronskim gospodom Titom. Tako bodo 'Titove pridige' vsaj koristno služile v pomoč ljudem pri ohranjanju zdravja za razliko nekoristne in nerealne nostalgike.


Kakšni so pa še drugi razlogi za tak način pojasnil in opozoril ? Včasih šaljiv način laže vzbudi potrebno pozornost kot suhoparno naštevanje dejstev in argumentov. Obenem pa lahko kritiziramo še druge množične neumnosti, nepravilnosti in neresnice ter šaljivo-kritično odgovorimo e-mail 'Titovim' pridigam.


Za žrtve komunističnega nasilja in njihove svojce je naprimer obeleženje cest s Titovim imenom žaljivo poniževanje. Temu zagotovo nasprotujejo zlasti svojci zapornikov na Golem otoku in druge žrtve komunistične strahovlade. Nisem apriori sovražen do Tita, se pa norčujem iz 'sirot' exyu države, ki se še vedno skušajo držat mrtve matere za krilo. Predvsem pa se norčujem iz nekritičnega ohranjanja kulta osebnosti. A pri tem so koronska pojasnila in opozorila skrajno resna in odgovorna.


Nekritično povdarjanje kulta Titove osebnosti je nedostojno do nedolžnih žrtev revolucionarnega nasilja in žalitev čustev njihovih potomcev, veterani vojne za Slovenijo pa upravičeno nasprotujejo provokaciji z agresorsko zastavo in drugimi simboli propadle exyu države. Spotoma sem se vezano na to obregnil ob 'Zokiland gradonačelnika' ter ga povezal v pripoved k ostalim protagonistom.


Dodajam sposojeno šaljivost na račun bedakov, ki aktualno korelira z tukajšnjo temo - link spodaj.


-

-

Zokiland Ljubljana, 18.7.2020


Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page