top of page
  • Writer's pictureYoda

Slovenski osamosvojitveni revolucijonarji

Updated: Jul 27, 2021

-

Etno miti slavijo narodna junaka Janšo in Kučana.

-

Boter slovenske globoko rdeče države se vstrajno izmika soočenju z vodjem desne demokracije. Povedano in prikazano v posnetku je šokantno. Murgelstanski krasnoludek je bil v osamosvojitveni vojni tudi veleizdajalec. Sedaj pa nadaljuje z podlostmi uničevanja mlade slovenske demokracije.



Ob tem ostaja popolnoma spregledan in zanemarjen paradoks postosamosvojitvene Kučan - Janševe kontrarevolucije - glej tudi komentar 'Demokratične polresnice naših in njihovih'.


Normiranje države, družbe in okolja je nujno čimprej izvesti za dobrobit vseh državljanov.

-

Vse slovenske vojne proti okupatorjem so bile združene z družbenimi revolucijami. Nič drugače ni bilo niti z zadnjo osamosvojitveno vojno proti okupatorski JPLA, ki je bila združena z ukinitvijo Kardeljevega samoupravljanja. Tu sta si vodilni vlogi razdelila gospod tolovariš Kučan, kot vodja revolucionarne ukinitve samoupravljanja in gospod tolovariš Janša, kot glavni vojskovodja velike slovenske 'zmage pri Ravnem ovinku. '


Menim, da sta za slovensko osamosvojitev bila ključna pogum in odločnost osamosvojiteljev na terenu, bolj kot pa 'zmaga pri Ravnem ovinku'. Pomembno je bilo tudi enotno večinsko mnenje državljanov in relativna složnost slovenske politike glede osamosvojitve. Nova slovenska država je v svojem porajanju izkazala složnost, preudarnost, miroljubnost in humanost. A kaže, da so vodilni osamosvojitelji glede postosamosvojitvenih procesov družbene transformacije imeli zelo različne načrte.


Oba junaka sta zmagovalca v bitki in izmenoma poraženca v miru, enkrat eden, drugič drugi junak. Seveda pa imata tudi različne modele za razvoj postrevolucionarne družbe. V tem je glavni izvor ideološkega antagonizma med vodilnima junakoma. Oba svoje postrevolucionarne družbene pridobitve utrjujeta tudi z kontrolo medijev, krivosodja ter formiranjem paradržavnih in globokodržavnih inštitucij.


Gospod tolovariš Kučan postrevolucionarno družbo upravlja posredno preko F21 elite in lds partijskih frakcij, ali takoimenovanih murgelstanskih lds izotopov. Gospod tolovariš Janša pa se spopada z retardiranim družbenim boljševizmom neposredno preko svojih Janševikov in SDS partije. Slovenski boljševizem je endemična posebnost, katero dušebrižniško ohranjajo vsi, ki mislijo, da so boljši samo zato ker so proti Janši in Janševikom.


V miru bi potrebovala Slovenija veliko spravno kolaboracijo, kot udejanjenje vseljudske protiimperialistične osvobodilne fronte (of). Vendar je naneslo, da sta ta 2 junaka za ljudstvo postala smrtna sovražnika, prav tako pa tudi obe populaciji, ki sledita svojima mitskima junakoma. Morda začetki antagonizma segajo še k znamenitemu sojenju četverici in razorožitvi TO. Vlogi Janše in Kučana sta si bili že tu javno znano nasprotni.


Boljševiki pripisujejo Janši domobranstvo, nezakonito pridobljeno premoženje, trgovino z orožjem, avtokracijo. Janševiki Kučanu pripisujejo kontrolo medijev, krivosodja in drugih paradržavnih organov ter režiranje volitev. Javni mediji so se izkazali z zagrizenim razkrivanjem napak Počivalška in Pivčeve, zato bi enako nepopustljivost pričakoval v spodnjih intervjujih.



Ampak pričakovanih razkritij nismo dočakali, zato bom namesto rtv slo sam dodal splošno znane informacije o vlogi obeh osamosvojitvenih junakov. Kučanu lahko pripišemo vlogo politkomisarja protireformacije družbene lastnine, Janša pa je narodni osamosvojitveni vodja in zavetnik suverenistične demokracije. Glavni paradoks naše politike pa ostaja nerazrešen. To je protireformacijska privatizacija, ki jo 'skleroboljševiki' imenujejo 'kapitalistična kontrarevolucija'.


Samoupravno zalego v podjetjih iz exyu titoslavskih časov je Kučan revolucionarno premagal in genialno ukinil Kardeljevo samoupravljanje z 'inovativno' privatizacijo družbene lastnine. A za vsak slučaj si je ohranil nekaj neprofitnih paradržavnih samoupravljalcev v javnih medijih in globokodržavnem krivosodju. Tu gre iskati razlago za famozen konstrukt o neodvisnosti javnih medijev in paradržavnih vej oblasti. To je pač samoupravno kardeljevanje.


Pri ukinitvi samoupravne družbene lastnine je Kučan potreboval elitne 'prostovoljce', ki bi se žrtvovali za privatizacijo. Na osnovi Drnovšek - Ropove ukinitve sdk, in drugih revolucionarnih prilagoditev zakonodaje ter ob pomoči nlb posojil je bilo možno uničiti večino podjetij v postrevolucionarni samoupravni družbeni lasti ter jih ugodno privatizirati - legalno pokrasti prej družbeno skupno lastnino. V Rusiji so to izvedli takoimenovani tajkuni, pri nas pa 'ugledni gospodarstveniki' iz F21.


Te zaslužne 'prostovoljce' revolucionarne borbe za samoupravno nasledstvo je Kučan zbral v sekti, ki se kliče Forum 21 in je vaška podružnica Iluminatov. Njihova ideologija je temu primerno neoliberalna / turbokapitalkomunistična, njihovi gospodarji pa so globalistični imperialisti tipa Soros, Rochild, Rockfeler, Bilderberg, Gates, Merkelfuhrer, Ščišiping, itd. Skratka nove dimenzije transideološkega totalitarnega imperializma. Za to ideologijo je značilna tudi razgradnja vseh klasičnih moralnih in družbenih vrednot skozi paradigmo liberalne demokracije. Ta pa je dobra samo za biorobote, kar bomo postali z čipiranjem in kitajsko 5G.


Demokrat Janša je ubral pot avtentične desnice, ki je primerljiva deloma z ameriškimi republikanci. Zastopa klasično demokracijo z tradicionalnimi krščanskimi vrednotami. Močno se je angažiral za razkritje prave in celovite podobe komunistične titoslavije ter komunističnih zločinov. Morda so ta prizadevanja včasih deloma neuravnotežena z kompleksno zgodovinsko in prostorsko celoto. A še bolj trdovratni so postboljševiki, ki apriori odrekajo legitimnost demokratični desni vladi. V javnih medijih pa se po celem svetu načrtno ustvarja predsodek do takoimenovanih avtokratskih populistov.


Janša je bil po zaslugi globokodržavnih vej oblasti večkrat obravnavan pred sodiščem, pa tudi zaprt, a vsakokrat brez dokazov, zato se pravosodje preimenuje v konstrukt krivosodje, Janša pa dobi titulo dr. Nedolžni prvi. Krivosodni pregon Janše in nedotakljivost akterjev divje privatizacije, nlb bančnih lukenj in drugih v nebo vpijočih veleizdaj državnih interesov so tudi dokaz da Janša še nima svojih sorodnikov zaposlenih na visokih položajih globokodržavnih in paradržavnih vej oblasti..


Dr. Janši mnogi pripisujejo domnevno kupčevanje z viški orožja iz revolucionarne osamosvojitvene vojne. Ampak zgodba z orožjem je nedokončana simfonija v katero so vpleteni tudi JJ nasprotniki. Zato je prenevarna in prevroča tema tudi za paradržavno krivosodje. Javni mediji pa so tem vsebinam itak skleroboljševistično pristransko nedorasli. Ampak tudi Janša molči glede ukinitve sdk in posledične divje privatizacije.


V tej državi morda obstajajo s strani vpletenih politikov konsenzualno določene tabu teme.....Ali pa je bilo to vsiljeno od globalnih botrov. Kdo bi vedel. Dve taki tabu temi sta zanesljivo prekupčevanje z orožjem in paradoks postosamosvojitvene kontrarevolucije, ki vključuje reformacijo družbene lastnine in revizijo zgodovine revolucionarnega boja do osamosvojitve. A najpomembnejši tabu je delitev plena med (kontra) revolucionarnimi osamosvojitelji! Najbrž so vključena tudi 'botrska' pravila molčečnosti......


'Deli in vladaj' je prastara metoda vladarjev. Celo Slovenijo lustrirat do Potočke zijalke nazaj. Tam pa najdemo Anunake, reptile ter Iluminate. Ni za nasmejat, pa tudi ni jamstva, da človek ne umre neumen po teh razkritjih........Pridržujem si pravico do Hemingway-eve distance pri obravnavi izpostavljenih vprašanj. Razumevanje tega je malo prezahtevno za Janševike in skleroboljševike, ne bi pa smelo biti problem za resnične intelektualce in svetovljane.

-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page