top of page
  • Writer's pictureYoda

Zdravilni preporod

Updated: Nov 12, 2023

Večerni sončni zahod, ali jutranji sončni vshod nad vodno površino je lahko čudovita možnost za globok notranji preporod, ki prinaša z duhovnim očiščenjem poleg blažene spokojnosti tudi zdravljenje težkih bolezni, kot je rak in podobne fatalne bolezenske prizadetosti.


Take preporode sem spontano prakticiral že pred desetletji in občasno so to spremljale tudi fizične manifestacije kot so npr. blage vibracije, mravljinci, sprostitev, energija. Vedno pa sem občutil po taki seansi blagodejen globok notranji mir, včasih tudi vznesenost do blage ekstatičnosti, oziroma transu podobno stanje.


Tiste čase še nisem bil 'oborožen' z današnjim znanjem in spoznanji. Mednje sodi zlasti informacija, ki sem jo zasledil pri enem od brezplačnih webinarjev Svetlane Novak. Ona je najvidnejša učenka dr. Grigorija Grabovoja na področju ex - Jugoslavije. Zato sem bil v dilemi kam bi uvrstil tukajšnje besedilo. Na koncu je prevladala odločitev, da opis preporoda za sedaj dodam k Psihomentalni kibernetiki na 2 strani mojega spletnega mesta Yoda4newage kot samostojno datoteko in v istoimensko kategorijo bloga.



Opis preporoda, ki ga tu podajam je tako zasnovan na kombinaciji lastnega pristopa ter informacije Svetlane Novak o zdravljenju raka z gledanjem odseva sonca na gladini vode. Bistvena nadgradnja, ki jo prinaša njena informacija je uporaba mantre 'VSTAJENJE'. Vstajenje pa je med drugim tudi ena najpomembnejših tem v Učenju dr. Grigorija Grabovoja.


Poglejmo praktično izvedbo preporoda o katerem teče tu beseda. Navajam svoje predloge, ki niso fiksno navodilo. Sonce naj bo od horizonta oddaljeno do pol, ure. Vseeno pa si zastrimo neposreden pogled na sonce z roko, ali kapo in - glejmo odsev sonca na vodi. Morda je za pravo doživetje potrebno sneti tudi sončna očala in morda mora biti nebo jasno. A moje izkušnje kažejo, da je sredinski del sončnega odseva srebrnobel ne glede na uporabo sončnih očal.


Poiščimo miren prostor ob obali morja, jezera, reke in se sprostimo ter umirimo. Začnimo opazovati sončni odsev na vodi. Gledamo brez fokusiranja - astralni pogled. Potem bomo sčasoma opazili trobarvni sončni odsev na vodi. Sredina je praviloma srebrnobela, levo in desno pa bo odsev v zlati na eni strani in v rožnati do vijolični barvi na drugi strani.


V globokem miru in zamaknjenonosti ponavljamo na glas, ali mentalno v sebi mantrično besedo VSTAJENJE. Ta beseda ima po dr. Grabovoju potencial zdravljenja najtežjih bolezni.


Dobro izveden preporod nas bo ozdravil duhovno in očistil duševne vzroke potencialno možnih in dejansko prisotnih bolezni.


Izkoristimo dopust ob morju kreativno za duhovno in fizično zdravljenje.


Pdf format besedila je prenosljiv preko spodnjega linka


-

-


Recent Posts

See All

Kako se umiriti

Umiritev in odrešitev imata različni izhodiščni stanji v nemiru ter v porazu - V stanju nemira, preganjavice, tesnobe, nezadovoljstva nimamo trezne presoje in sposobnosti ukrepati optimalno. Zato se m

Pohitritev osebne in kolektivne evolucije

- Psihomentalna kibernetika je namenjena osebnemu razvoju posameznikov. Evoluirana množica posameznikov vodi v kolektivno evolucijo. Zato je je pohitritev osebnega razvoja posameznikov nujna. Osebni i

Etika medosebne bioresonance

Spolna, psihična in mentalna komplementarnost lahko sprožijo spontano bioresonanco med dvema osebana nasprotnega spola, ki jo mnogi ne razumejo in še manj obvladajo. Razkrivamo poligamnost Narave in k

bottom of page