top of page
  • Writer's pictureYoda

Krasnoludek in Vrtna Kolhoznica

Updated: Aug 22, 2022

-

Partizanski imeni v naslovu označujeta 2 moja terenska agenta, ki sta v preteklosti pomembno prispevala k nastajanju vsebin tega portala. Konspirativni imeni v ničemer ne zmanjšujeta njune resničnosti, kot se to spodobi za tukajšnjo blogovsko kategorijo 'Yodin resničnostni show'.


Krasnoludek mi je snel očala opranoglavosti, ki smo jih vsi prejeli v povojnem komunističnem režimu, Vrtna kolhoznica pa me je strokovno prepričala v resničnost postosamosvojitvene privatizacijske kontrarevolucije, včasih poimenovane tudi, kot 'tranzicijska prevara' ali Paradoks postosamosvojitvene kontrarevolucije.


Krasnoludek že ima svoj post z fotkami iz družinskega albuma. katerega link je vključen na mnogih drugih mestih. A tema posta spada bolj v to naknadno kreirano blog kategorijo. Z namenom, da ovca ne ugrizne volka, ta pa ne požre zelja čolnarju bom tu samo dodal link do obstoječega Krasnoludkovega posta. Vrtna Kolhoznica in Krasnoludek pa bosta sedaj tu lahko v bodoče neomejeno prikazala svoj resničnostni show.



PS: Zaradi zaslug v info gverili sta obe omenjeni osebi iz naslova uvrščeni tudi med člane tajne skupine Virtualna elitna enota za hitra posredovanja.


Virtualno člansko izkaznico sta pridobila v trajno last ne glede na občasno ali pretežno muhavost in ne glede na morebitne bodoče spremembe česarkoli. Enota trajno obstaja iza dogodkovnega horizonta.

-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page