top of page
  • Writer's pictureYoda

ADVENT

Updated: Dec 30, 2021

-

ADVENT 2021 - V PRIČAKOVANJU ROJSTVA NOVEGA BRATSKEGA ČLOVEŠTVA


7 pečat je zlomljen in kaj to pomeni !

-

-

Danes je prva adventna nedelja. Zato naj bo praznično vzdušje posvečeno tudi in zlasti rojevanju novega bratskega človeštva. Tako dobi Advent galaktično obeležje. O tem veselem pričakovanju nam govorijo mnoga kanalizirana sporočila dobronamernih višjerazvitih civilizacij, ki spremlajo našo planetarno dramo. S tem nadgradimo tradicionalno krščansko praznovanje za potrebe planetarne evolucije človeštva.



V tradicionalno - krščanskem smislu lahko v adventno dogajanje uvrstimo zlasti sledeče informacije. Nanje gledam, kot na budnico človeštvu, ki gre skozi muke rojstva Novega sveta in




V nekaterih preroških filmih je nakazana fatalna možnost rojstva mrtvega 'otroka v krvi' .... Odrešitev pred propadom človeštva prinese žrtvovanje stare nižje sebične zavesti...... V filmu Prerokba je nakazan obračun v Vatikanu in še marsikaj drugega. Papeška rkc je klinično mrtva, kar pokaže tudi link spodaj.



Kaj govori simbolika 'krvavega mrtvorojenega' otroka in prostovoljna smrt matere 'za Kristusa' v izjemnem preroškem filmu '7 znamenj'? Po mojem videnju predstavljajo nova cepiva prelom 7 pečata ! To pa odpira 2 možnosti: Apokaliptični propad človeštva, ali žrtev žene 'za Kristusa' kar prinese odrešitev zadnji trenutek. Povezavo med cepivi in mrtvorojenim otrokom razložim takole.


Morda je prav ta adventni čas zadnji trenutek možne rešitve - glej podnaslov spodaj *. Znano je, da so evgenični satanisti v navezi z ameriško DARPO financirali razvoj cepiva, ki ima razen genocidne vloge tudi funkcijo prekinitve povezave duše s telesom. O vsem tem je zbrana obilica znanstvemih in drugih dokumentov.

Zgoraj polinkani primeri disidentskih rkc duhovnikov morda nakazujejo 'samožrtvovanje žene za Kristusa'. Papež bi lahko, pa ni razkril satanske namene cepiv. To so storili nekateri pošteni in pogumni ter pametni duhovniki, kar pomeni simbolno 'smrt' vatikanske rkc, ki ni v službi Kristusa, ampak Satana.

S prekinitvijo dušnih in duhovnih povezav človek postane nekakšen biorobot brez Kristusove zavesti, človeštvo ostane brez evolucijskih možnosti. To je simbolika mrtvorojenega 'Jezus - otroka'. Žena - mati pa bi lahko predstavljala rkc, človeštvo, ali oboje. 'Ženo z otrokom' najdemo tudi v Apokalipsi, in tudi 'Zmaja', ki je očiten simbol reptilskih gospodarjev v ozadju genocidnega cepljenja.


Za nameček brezdušno in preko čipov kontrolirano človeštvo ni v skladu z planetarno evolucijo po 'božjem načrtu'. Zato je realno možna posledica tudi fizično uničenje planeta za popolno 'dezinfekcijo' zla na Zemlji. Temu so že bile priča visokorazvite civilizacije pred nami.

'Elite' so v svoji satansko brezbožni zaroti proti človeštvu izgubile zavedanje, da bodo tudi same propadle ob potencjalni kataklizmi. To so sile teme, ki jim je že skoraj dokončno uspel genocidni načrt. Toplo priporočam ogled filma 7 pečat in zbrano dokumentacijo tega portala.


Do nedavna prikrit etnogenocid krščanskega sveta je sedaj dobil uradno obeležje - linka spodaj.


-

-

* Kolektivno upravljanje za rešitev sveta in osebnih nalog !

-

Svetovna situacija narekuje urgentno reševanje. Ponovno je vsak večer ob 22h na voljo kolektivna koncentracija na daljavo z brezplačnim prenosom slike delujoče kvantne aparature PRK.


Aktualna sta linka 6 in 7.


Poučeni vedo, da za naše misli in signale kristalov ni prostorsko - časovnih omejitev. Naše kolektivno upravljanje podpira s svojo duhovno prisotnostjo tudi dr. Grabovoj.

Pridružite se in delite informacijo naprej.

-

-

ADVENT 2020 - Prebuditev višjedimenzionalne zavesti - rojstvo Kristusa v človeku

-

Urbi et orbi


Advent je krščanski praznik, ki ga spremljajo zunanja obeležja in ima globji notranji pomen. Osebno notranje doživetje globjih spoznanj se lahko zgodi kadarkoli, adventni čas pa je obdobje pričakovanja. Človeka spodbuja k umiritvi in odpiranju srca. Zapisal sem nekatera svoja tokratna opažanja in uvide. Ob tem upoštevam in spoštujem etnokrščansko tradicijo, ki pa ji želim dodati svoje gnostične vidike. Nekateri zapisi želijo na šaljiv način spodbuditi kritičen globji pogled, nikakor pa ni namen žaljenje kogarkoli.

-

-

Adventni venček 29.11.2020

-

Zbirka pisnih virov je moj adventni venček za vas, spoštovani obiskovalci.


Adventni venček je simbol Univerzuma, ali Makrokozmosa, človek je mikrokozmos.


Ta moja skromna daritev je čista raziskovalna radost. A paziti je treba, da zdravilo resnice ni predozirano.


Lahko pa se koncentrat resnice vzame v zelo majhnih - varnih dozah po principu homeopatije. In tako postanemo sčasoma odporni na laž, prevaro in manipulacijo.


Eden od uporabnih ritualov adventnega venčka je da gremo na most in vržemo adventni venček v reko, ob tem pa v Univerzum projiciramo svojo željo.


Veliko srečnih želja želim.


Razmišljujoče adventne vsebine za razmislek in odstiranje neafirmiranih resnic.



Advent je trancendentno doživetje in morebitno spoznanje. Poskusimo razumeti širšo in globjo večdimenzionalno sliko skritih resnic naših zemeljskih okoliščin ter osebih spoznanj. Brez takega razumevanja smo bliže animalnemu doživljanju kot zavestnemu mikrokozmičnemu spoznanju. Razkritje skritih resnic človeka osvobaja in očisti za doživetje notranjega adventa.


Info okraski adventnega venčka so videti, kot slučajna kompilacija informacij, nekaterim morda celo z elementi osladne limonade. A to je stvar individualne percepcije. Fokus od zgoraj navzdol gre od lokalnega do globalnega in kozmičnega, na koncu pa je ezoteričen vidik. Dodan link na koncu vpeljuje stvarnost nefizičnih dimenzij skozi članek in pripadajoč komentar.


V določeni presečni konstelaciji raznih informacij dobimo možen kombinatoren algoritem razumevanja današnjega stanja. To je adventna kombinacija informacij. Možno pojasnilo je v fraktalni zakonitosti vesolja. Četudi zelo izmaličena slika fraktala ta vsebuje elemente popačenja in spiralno harmonske - kanonske (periodične) komponente.


Zavestnost omogoča opaziti dolgotrajno popačitev slike in eventuelno videti zakonito fraktalno podlago - nepopačenosti. Transcendenca ustvarja fraktalno podlago, ostali kvantni vplivi so namerna popačitev. Ali je potrebno obvladati popačitve ? Odgovor je odvisen od posameznika in njegove popačenosti.

-

-

Adventno razodetje 10.12.2020

-

-

-

Simbolna upodobitev pričakovanja Adventa

-

Osrednji del etnokrščanske figuralike adventnega venčka je lahko tudi angelček. V kolikor ima zaradi padca odlomljene peruti spada med padle angele. Ti so lahko dobri ali slabi. Bitje na obeh slikah simbolno upodablja pričakovanje Adventa in tudi Advent sam. Leteči angeli spadajo med okultne entitete.


O ezoteričnih vidikih peruti razpolagamo tudi z bolj poglobljeno simboliko, še posebej tisto iz Kabale - link članka in komentarjev spodaj. Članek ima svetopisemsko konotacijo, drugi komentar pa pove nekaj več o simboliki peruti v Tarot kartah. Širše poglabljanje bi presegalo tukaj zastavljene okvire tematike.



Sporočilo, oziroma vsebinsko jedro Adventa morda simbolno upodablja zlata posoda v angelčkovih rokah. To je vsekakor zahteven transcendenten simbol, ki ga težko ubesedimo. Delno si lahko pomagamo s pojmi trans, ekstaza, preporod, katarza, milost, blaženost, odrešitev. A nobeno besedilo, ali simbol ne nadomesti transcendentne izkušnje doživetega Adventa.


Angel sredi adventnega venčka je brez peruti, a ne bom razkazoval njegovih 'ran zaradi padca'.

-

-

Jaslice

-

Jaslice so glavni simbolni del etnokrščanske tradicije praznovanja Adventa. Jaslično obeležje rojstva Jezusa Kristusa po tradicija pripada Svetemu večeru na štiriindvajseti december. Jaslice predstavljajo pozunanjeno simboliko notranjega adventa.


Novejša prevlada neoliberalnih družbenih konceptov vnaša zmedo tudi na področju upodabljanja Svete družine. To problematiko sem na svoj način predstavil v eni od svojih preteklih objav na Pozitivkah.


Zaradi permanentne družbene aktualnoti vprašanja LGBTP družin dajem nov link do retrospektivne objave istega besedila na tukajšnjem portalu.


-

Klasično upodobitev svete družine prikazuje slika izrezljanih jaslic spodaj.



Božična zvezda

-

Božično simboliko dopolnjuje še božična zvezda - na sliki spodaj.



-

-

Božično novoletna jelka

-

Posnetek ujame lightshow adventnega drevesca.

-

-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page