top of page
  • Writer's pictureYoda

Protireformacija rdečih baronov in honorarnih kolesarjev

Updated: Jul 27, 2021

Izničenje delovanja slabih in negativnih ljudi, ki kradejo državo volilcem

-





-

Rdeča protireformacijska vojska je končno dobila poveljnika Pirjevca dostojnega vlogi generala Franka v slovenski desetletja trajajoči državljanski vojni med pluralno demokracijo in boljševistično aristokracijo. Trenutku prikladno retrovizijo slovenske samostojne poti poda D. Rupel. Mnenje vključuje tudi podobo o novem kandidatu za KUL. Klovnovstvo generala Pirjevca sicer ni eksplicitno zapisano, se pa da razbrati Rupsijevo svarilo pred možnimi razdiralno negativnimi posledicami hokus pokus desus sklero - boljševistično - pučističnega generala Pirjevca . Glej tudi dober članek Laži brez mask in izginuli Jack Ma.


Normiranje države, družbe in okolja je nujno čimprej izvesti za dobrobit vseh državljanov. Poglej zakaj.Vojska generala Pirjavca ima tudi svojo himno in koračnico. Ta je posvečena posebej v čast elitni enoti generala Pirjavca, katere pripadniki imajo tajno oznako polmeseca z rdečo petkrako zvezdo. Glasbeni sladokusci in radovedneži bodo prišli na svoj račun ob poslušanju sledeče elitne koračnice.


Povod za ta post mi je dal dokument rdečih koles z naslovom 'Izbruhi in zablode maršala Twita', kateri mi je bil naključno 'darovan' med sevi elektronske pošte s skupnim imenovalcem histerično izključujočega neargumentiranega ideološkega sovraštva in neutemeljene kritike do predsednika trenutne vlade. Dokument bi lahko veljal za duhovito naslovljeno hvalevredno zbirko Janševih twitov, ki jih sicer ne berem, ker abstiniram uporabo tovrstnih socialnih omrežij..... Slučajno omenjeni povod zelo neskladno sovpada tudi z današnjim državnim praznikom samostojnosti in enotnosti.....


Vendar me je že uvodno branje rdečebaronske protireformacijske inkvizicijske kritike v tem besedilu prepričalo da gre za načrten lažen konstrukt negativne psihopatološke stigmatizacije avtorja twitov. Za argument k takim lažnim in žaljivim propagandno razdiralnim zaključkom rdeče protireformacijske inkvizicije so uporabljene zavajajoče in lažne, ter vsiljivo podtaknjene reinterpretacije sporočil iz twitov. Twiti so resda krepki, a prav nič žaljivi, še manj pa neresenični, pač pa so duhovita inteligentna sporočila o mnogih klavrnih dejstvih na katera Janša opozarja na svoj kritičen in neposreden način verbalne karikature.


Še predno je Janševa vlada začela delati je opozicija rdečih buržujev in honorarnih kolesarskih sodelavce sprožila ves svoj arzenal rušenja legitimne vlade znan že iz predhodnih epizod: od medijskega linča, krivosodnih konstruktov, histerično sovražnih in nasilnih protestov do groženj, nezaupnice in še česa. Širjenje psihostigmatizirajočega dokumenta o Janševem twitanju je del dolgotrajne in koordinirane opozicijske orkestracije, kjer je dobil svojo vlogo tudi etično degradiran, odslužen, volilno poražen desus general Pirjevec.


Z umikom desus zalege upokojenih skleroboljševikov iz vladne koalicije je državo in državljane, ki se vsi skupaj soočamo z že samo po sebi uničujočo korona krizo porinil v potencialno še večjo ogroženost. Taka dejanja generala Pirjevca (glej komentar 16) poznamo že iz preteklosti, zaradi tokratne krizne situacije pa ga razglašam za plandemičnega saboterja in kvizlingobrana najslabše vrste. Ista ocena velja tudi za vso levo-sredinsko neodgovorno, nasilno, nekooperativno, nesposobno, lažnivo, kupljivo, pokvarjeno, infantilno retardirano, psihopatoideološko zakrknjeno, obsesivno zaciklano opozicijo. Ta išče pučistične poti do oblasti za vsako ceno potem ko so jo volilci na nedavnih volitvah že enkrat jasno zavrnili.

Sedaj pa še ocena psihopatološkega profila rdečebaronskih avtorjev besedila o Janševih twitih. Neko znano pravilo iz psihologije se sklicuje na položaj 3 prstov kritika. Potem nam postane jasno, da rdeči baroni in njihovi fevdalni podložniki s tem inkvizicijskim antitwit pismom opisujejo dejansko svoj psihopatosociološki profil. Na antitwit propagando rdečih baronov pa navezujem tudi opredelitev informacijske protireformacije, oziroma inkvizicije. Gre za napad na reformacijo uporabe javnomedijskega prostora z obvozom kontroliranih masovnih medijskih trobil 'javnih hiš' in nadomestno uporabo medijev tweet, FB in slično. V igri so tudi 'svobodne' internetne platforme in socialne mreže ter medijski pluralizem.


Znano je, da je neoliberalna kominterna, kamor spadajo tudi slo rdeči baroni uzurpirala pretežni del medijskega prostora 'javnih hiš' tipov rdeče trobilo in liberalne lajne. One izvajajo populistično propagando v imenu botrov iz ozadja. In zato so desne politične opcije po vsem svetu izvedle 'medijsko reformacijo' z uporabo pluralnega medijskega prostora socialnih medijev, kot sta twiter in FB namesto nedostopnih in uzurpiranih masovnih javnomedijskih trobil. Tu je pravi razlog za spotikanje ob twitanje, ki je učinkovit obvoz masovnim trobilom imperialističnih globalistov. Žal se izkažejo tudi Big tech za neoliberalne kvizlingobrane. A info gverilo tako ne bodo uničili, nasprotno vse več nas bo podobnih y4na.


Najbolj znan 'reformator' uporabe medijev je Trump, ki je takorekoč Martin Luther za reformacijo medijev današnjega časa, 'maršalu Twitu' pa po analogiji pripada vloga Trubarja današnjega časa. Malo se šalim, a ozadje mojega sporočila o 'protireformaciji' rdečih baronov je 'krvavo' resno in pomembno. Njihova katastrofalno negativna inkvizicijska vloga po celem svetu je za pluralno demokracijo podobno uničujoča kot je bila zgodovinska protireformacijska čistka. Rdeči baroni permanentno uničujejo lasten narod, državo, sejejo razdor, sovraštvo in nasilje med ljudi, povzročajo nestabilnost, nered, gospodarsko in moralno ter vsakršnbo drugo škodo, lažejo ter kradejo.


Še nekaj o vrhovnih gurujih protireformacije. Naši rdeči baroni so vaški plačani eksekutorji botrske organizacije Iluminatov. Svetovno znan in osovražen boter je npr. Soros. Razpolagamo z dokumentiranimi dokazi, katere rdečebaronske ideološke sekte v Slo sponzorira. Znana začetnica je naprimer SD, ostalo glej vir. Imperialisti so sponzorirali boljševistično revolucijo, danes se globalistična elita povezuje z kitajskim turbokapitalističnim totalitarnim komunizmom in sponzorira liberalno levico po celem svetu. V ozadju so visoki svečeniki NWO agende, nad njimi pa UFO bogovi. Neoliberalna kominterna je satanistično etnogenocidna! Vsiljena LBGTP indoktrinacija in njena satanistična pedofilija sta pomembna imperativa uničevanja človeške civilizacije.


Poglejmo še pripadajočo populacijo reformacije in tisto od protireformacije. V prvo skupino lahko uvrščamo prekarno delavsko kasto, v drugo pa nelustrirano rdečo buržuazijo in ostalo tolovaj-rišijsko jaro gospodo, oziroma kasto rdečih baronov. Reformatorje v Sloveniji povezuje simbolizem brezposelnih planincev ter prostovoljnih gasilcev. Rdeča reakcija je za svoj protireformacijski simbol izbrala kolo na krvavo rdečem Triglavu. Podobno škodljivo družbeno polarizacijo v ZDA in njeno sicer drugačno zgodovinsko ozadje je solidno predstavila dokumentarna serija Ameriška družbena razklanost 1, 2, 3 .


Med 'Twitom' Trumpom in 'Twitom' Janšo obstaja še orožarska vsporednica, ki jo bom parafrazirano pokazal za potrebe splošnejše globalne slike dogajanja. Janšo se konstantno povezuje z orožarskimi aferami, a zgodba nikoli ne dobi prepričljivega epiloga. Trump je povedal nekaj o nameravani militarizaciji vesolja, kar najbrž ne bi smel zaradi kolateralnega razkritja globalnih botrov. Sledila je izjava upokojenega Izraelskega generala o skupni ameriško - ufovski bazi na Marsu.....Z nezemljani so sodelovale že predhodne ameriške vlade, a Trump je volitve zgubil tudi zaradi tega. So botri 'kupili' in organizirali tak izid. Pri nas pa rdeča buržuazija poskuša rušiti 'maršala Twita' tudi z grožnjami in obljubami koalicijskim poslancem. Spomnimo se tudi groženj s smrtjo Janši na kolesarskih protestih.....


Tudi Janševi politični antagonisti skrbno prikrivajo določene obremenilne informacije o svoji vlogi v vojni na območju ex Yu in še bolj o povojni divji privatizaciji družbene lastnine... Tajkunsko članstvo v 'društvu' F21 je za Kučana postalo prenevarna sled, ki jo želi sedaj ukiniti..... V kolikor in ko bodo ljudje dojeli kdo in kako je pokradel prej skupno družbeno lastnino in pahnil mnoge v prekarno kasto bo postal desetletja zaščiten in priviligiran status rdečih baronov ogrožen. Zato se trudijo z vsemi močmi zrušiti 'maršala Twita', ki jih za sedaj edini lahko resno ogrozi. V Ameriki imajo nekatere liberalno - demokratorske vlade podobno izdajalsko vlogo glede interesov Američanov, kot naši liberalni levičarji, zato je moral Trump pasti za vsako ceno in zato rušijo 'maršala Twita' na vse možne pokvarjene načine.


Nisem boljševik, nisem Janševik, sem neodvisen gverilski medij Yoda. Načeloma nisem občudovalec bleščeče karizme 'maršala Twita' pač pa globoko preziram brezobzirno destruktivno iracionalno mentaliteto, ki poganja rdečo protireformacijo. Ta je v osnovi podkupljiva in sponzorirana s strani najhujših sovražnikov človeštva. Paradoksalno globalni imperialisti pod krinko liberalne demokracije kolaborirajo z Kitajskim komunističnim režimom in podpirajo leve liberalne politične opcije po celem svetu. Sodu izbije dno dokumentirano dejstvo da so financirali Lenina in oktobrsko revolucijo, pa tudi Hitlerja. Rdeče zlo je že ves čas 'sponzoruša' največjih zločincev človeštva in je krivec najštevilčnejših smrtnih žrtev.


Ob pojmu 'sponzoruša' bom argumentirano ovrgel kritiko Janševega twitanja na primeru enega njegovih najbolj znanih in kritiziranih twitov, ki je veljal dvema novinarkama iz rdeče Kučanove štale. Danes najuglednejši pošteni znanstveniki povejo, da so znanstveni rezultati naročeni in plačani. Taka znanost je 'sponzoruša'. Nič drugače ni z članki nekaterih novinarjev. Ti pisuni in pisunke so pač 'sponzoruše'. Beseda je balkanska izpeljanka za pojem prostitutka. Ob domnevi visoke novinarjeve profesionalnosti ta ne bi mogel in smel objavljati pristransko in nepluralno. Potem lahko govorimo samo še o tem, če 'prostitutka' dela iz lastnega (ideološkega) 'nagnenja', ali izključno za plačilo. Prvi primer je znak neprofesionalnosti!


In končno - akcija ! Podal bom tehnologijo dr. Grabovoja za izničenje delovanja škodljivih negativcev. Najboljše pri tem je, da o upravičenosti postopka ne odloča naš ego, pač pa Univerzalna Norma v ozadju vsega Stvarstva. V kolikor je naš 'napad' neupravičen potem kvantni učinki koncentracije naše zavesti na podan številčni niz ne bodo delovali. Pri akciji v načinu kolektivnega upravljanja se učinki normiranja multiplicirajo s faktorjem 7 na potenco n-1, N je število udeležencev kolektivne koncentracije na isti cilj. Domnevam, da bi taka kvantno - upravljalna akcija lahko bila učinkovito koordinirana skozi štabni dogovor namensko sestavljene in uporabljene ekspertne skupine. Štabne odločitve morajo vsebovati ciljno osebo ali več oseb, izbran način artikulacije upravljalnih informacij in časovne termine kolektivne koncentracije.



-

-

Danes je Štefanovo, zato post posvečam svojemu pokojnemu stricu Štefanu. Imel je status prvoborca! Objava pa opozarja tudi na sporočilo današnjega praznika samostojnosti in enotnosti Slovenije. Nekateri politični kriminalci se na to praznično sporočilo nikoli ne ozirajo!


Lj. 26.12.2020


Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page