top of page
  • Writer's pictureYoda

Yoda podpira osebno in duhovno rast

Updated: Nov 5, 2022

Zbirka besedil v podporo iskalcem resnice

-

Post spada v blogovsko kategorijo 'Yodin resničnostni show. Temu primerno je besedilo mestoma šaljivo, a kot vedno pri mojem tovrstnem pisanju velja obenem tudi, da resno mislim.


V edukativni namen je besedilo komentarjev skrbno izbrano in pretehtano, čeprav morda komu daje vtis burleske. V resnici je parodija. Menim, da imajo komentarji lahko edukativno vlogo nazorne razlage.


Uvodoma moram pojasniti, da imam mnoge pomisleke in zamere do rkc inštitucije. Na drugi strani pa spoštujem in gojim gnostično osebno - nekonfesionalno nedogmatsko duhovnost, ali vero, če je to komu bliže.


Ne glede na to, da je rkc inštitucija uzurpirala krščanstvo na dogmatski način in kanonizirala biblijo je ta kljub vsemu še vedno lahko v večjem delu vir osebne gnoze.


Sprejemam zatečeno stanje duha pri pretežnem delu konfesionalnih rkc vernikov, ki je v glavnem pozunanjeno. To je rkc etnotradicija, ter kulturna zgodovina naroda, čemur tudi sam pripadam.


Tukajšnja pojasnila najbrž niso za običajne pozunanjene vernike, lahko pa koristijo poglobljenim Kristjanom v kolikor niso preveč slepo pokorni prepovedim rkc dogme, seveda tudi vsem ostalim.


Tu zapisano znanje temelji na mnogih različnih ezoteričnih sistemih, kar je razvidno v Psihomentalni kibernetiki. Postavitev lastnega portala pa je prinesla nove objave z novimi pogledi.


Vse skupaj skušam v tem blogovskem postu prikazati urejeno, pregledno in sistematično. Večinoma se bom poslužil linkanja naslovov obstoječih objav, razen morda nekaterih obsežnejših vsebin.


Pomembna, zahtevna in obsežna besedila bodo iz praktičnih razlogov dodana na portal v samostojnih pdf datotekah in polinkana k ostalim naslovom.


Večina linkov spada v forumsko kategorijo 'Osebni razvoj in duhovna rast', dodan je še kakšen od drugod. Linki so razvrščeni po zaporedju forumske objave, oziroma nastanka besedila.


To kronološko zaporedje tudi pokaže postopno razhajanje z objavami uporabnika Senad na Pozitivkah. Res je tudi, da mi je njegovo neznanje in / ali ideološka dogmatizacija postalo izziv za tolmačenje vprašanj iskrenim in odprtim iskalcem.


Senadova stališča o 'duhovnosti' po uvodnih zanimivih pristopih postanejo skrajno nesprejemljiva, ezoterično retardirana, morda celo sponzorirana .... Zdelo se mi je potrebno to pojasniti morebitnim zainteresiranim bralcem na Pozitivkah.


Pojasnila skozi komentarje objav različnih avtorjev segajo od parodije do sarkazma in cinizma. Tako je nastal precejšen del vsebine, ki jo podajajo linki spodaj. Ostali linki dopolnjujejo zbirko informacij živega forumskega dogajanja.


Pa začnimo.

-

Resnica nas bo osvobodila (članek in moj komentar)

O kanaliziranju (komentar k članku 'Mi nismo podpisali za to! (1/2)')

Komentar 1: Normiranje psihomentalnih stanj po dr. Grabovoju

Komentar 2: Normiranje psihomentalnih stanj po dr. Grabovoju

Komentar 3: 'Palki' vcepitev vs osebna odgovornost, kreativnost, transcendentna enost

Lucidno sanjanje (članek in komentar)

Komentar 1: Obvoziti oviro, čakati na pravo konstelacijo, ali sprejeti poraz

Komentar 1: Zakon privlačnosti

Komentar 1: Svetovni 'učitelji' ali lažni preroki in delitev dobrin ?

Planetarna (de)kolonizacija (komentar - 8.del)

8. del: Antarktika, okupatorji, osvoboditev, Matrix, galaktična federacija

Komentar 1: Odkrito in celovito o dekolonizaciji - izgonu 'karmičarjev'

Komentar2: Hvala za odgovor in nasvet

Komentar 1: Kognitivna disonanca 'čiste' limitirane zavesti

Komentar 1: Kdo laže in za koga laže ?

Komentar 2: Kdo ne laže ?

Komentar 3: Kdo lažno kleveta Trumpa in Melanijo ?

Plačajte in Jezus bo prišel! (članek in komentar)

Komentar 1: Paradoks kot budilni koan (7 pečat in cepljenje)

Komentar 2, 3: Dodatne povezave in novice o Jezusu

Komentar 1: Demonska globoka država (Vse je večno, vključno z večnostjo samo)

Komentar 2 : Služabniki in hlapci globoke demonske države

Komentar 1: Pot domov in mali egić

Komentar2 : Ekstatična povezanost z vsem stvarstvom

Duhovni svet ali svet duhov (članek in komentar)

Komentar2: Verniki vs ateisti, ali kaubojci vs indijanci, ali naravno vs nadnaravno

Karma v stari in novi paradigmi sveta (samostojno besedilo in komentiran članek)

Koga voliti 24 aprila...+ komentarji 1, 2, 3, 4, 5, 6 VSI KOMENTARJI IN ČLANKI !

-

-

Recent Posts

See All

Anus larve

Kdaj, zakaj, zakaj ne in iz katerega anusa prilezejo 'anus ličinke', ki pohabijo neodvisne novinarje ? Lokalna specifika liberal-levakov pod kontrolo satan-globalistov - Larva v naslovu je lahko sopom

Entitete - antene

- Vse entitete lahko prevedemo na tehnično predstavitev s sevajočimi antenami. Tako je tudi človek antena, ki seva, oddaja in sprejema. Tako si lahko predstavljamo energijske in miselne vplive entitet

Daritev Satanove hostije in templji v Zokiblani

Hudičeva setev in žetev Urejena in lepo označena je nova romarska pot k Satanovemu svetišču s hostijo blagoslovljenih in stigmatiziranih vernikov kolektivnega zahoda sredi Zokiland Ljubljane. Šerif Ja

bottom of page